Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Рашистські снайпери ґвалтували  жінку та 4-річну дитину – одного  з них зробили в росії «героєм»

Снайпери-ґвалтівники – Вадим Шахматов (вгорі) і Євген Чорнокнижний – уже у пеклі.

Фото із сайту brovary.net.ua.

Рашистські снайпери ґвалтували  жінку та 4-річну дитину – одного  з них зробили в росії «героєм»

Україна звинуватила двох військових окупаційних військ у сексуальному насильстві над маленькою дівчинкою та груповому зґвалтуванні її матері під дулом пістолета на очах у її батька

Як повідомили журналістам в українській прокуратурі, цей епізод був частиною серії сексуальних злочинів, які російські військові 15-ї окремої мотострілецької бригади вчинили в чотирьох будинках Броварського району в березні 2022 року.

…13 березня п’яні російські військові увірвалися на подвір’я будинку, де проживала молода сім’я. Чоловіка вони жорстоко побили, змусили стати на коліна, а його дружину почали ґвалтувати. 

«Згідно з документами, один із солдатів сказав чотирирічній дівчинці, що «зробить з неї жінку», перш ніж вона стала жертвою насильства», – пише британське агентство новин «Рейтерс», посилаючись на дані прокуратури. Ця сім’я вижила, хоч у той самий період в цьому районі сталося багато вбивств.

Педофіл «героїчно загинув під час виконання воїнського обов’язку під час «спецоперації» з «денацифікації» на території України».

Обидва солдати-ґвалтівники, віком 32 і 28 років, були снайперами. 

Розслідувачам з організації «Бджоли» вдалося встановити їхні особи. Це Шахматов Вадим Дмитрович, 8 травня 1991 року народження, та Чорнокнижний Євген Андрійович, 30 квітня 1994 року народження, з населеного пункту Кувандик Оренбурзької області.

Старший із покидьків повернувся з війни і загинув десь удома, а молодшого ще в квітні 2022 року ліквідували Збройні сили України, проте вдома з нього зробили справжнього героя. У школі, де навчався Чорнокнижний, навіть встановили меморіальну дошку. Стверджується, що педофіл «героїчно загинув під час виконання воїнського обов’язку під час «спецоперації» з «денацифікації» на території України». Чорнокнижному навіть вручили посмертно орден мужності.

Правильно казав Володимир Зеленський, якого вразили звірства росіян на окупованих територіях, що пекло – не десь там, воно на землі. Від себе додамо, що лігво диявола теж не десь там, а має чітке місце – це кремль і вся росія. 

Василь КІТ.

Реклама Google

Telegram Channel