Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Історія з війни: «Якби не пес, мене б уже не було»

«Вона в мене скавучить, якщо чує якісь вибухи...».

Фотоколаж із сайту radiosvoboda.org.

Історія з війни: «Якби не пес, мене б уже не було»

Житель села Велика Вільшаниця Львівської області Богдан розповів, що його під час ракетної атаки 9 березня врятував собака

Ось що залишилося від сусідніх будинків.
Ось що залишилося від сусідніх будинків.

 Будинок селянина через обстріли частково пошкоджений. Богдан розповідає, що його пес перед ракетним обстрілом постійно гавкав. Через це він двічі виходив заспокоювати тварину.

«Вона в мене скавучить, якщо чує вибухи. Я встав, заспокоїв її й ліг собі далі, це ж пізня година. Потім знову виходжу, заспокоюю. А тут хлопок. Я був на кухні, якби був у хаті – то ви би вже сьогодні мене не бачили», – зітхає Богдан.

Просто перед ударом собака знову почав скавучати, і тоді чоловік вийшов на вулицю, а після цього не повернувся до будинку, а зайшов до іншого приміщення. «Вона в мене скавучить, якщо чує вибухи. Я встав, заспокоїв її й ліг собі далі, це ж пізня година. Потім знову виходжу, заспокоюю. А тут хлопок. Я був на кухні, якби був у хаті – то ви би вже сьогодні мене не бачили», – зітхає Богдан.

Нагадаємо, на ранок 9 березня росіяни ракетами атакували Україну. Одна з ворожих цілей впала на житлові будинки в Золочівському районі. Там на місці трагедії загинуло п’ятеро людей, два будинки знищено вщент.

Лія ЛІС.

Читайте також: «На росії сплагіатили найпопулярнішу українську поштову марку»

Реклама Google

Telegram Channel