Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
Жителька Івано-Франківщини четвертого новонародженого сина кинула у колодязь

Вбивця позбулася дитини в цьому колодязі.

Фото із сайту if.npu.gov.ua.

Жителька Івано-Франківщини четвертого новонародженого сина кинула у колодязь

Кілька років тому жінку позбавили батьківських прав щодо трьох старших

Жахлива подія сталася у Коломиї на Івано-Франківщині. Там на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що місцева жителька, ймовірно, народила дитину, але самого маляти немає, хоч у жінки «пропав живіт». На місце її проживання терміново виїхали слідчо-оперативна група та співробітники ювенальної превенції для перевірки інформації.

Вдома 38-річну жінку не виявили. Провівши пошукові заходи, поліцейські оперативно розшукали її в Коломиї та доставили до місцевого пологового будинку. Лікарі підтвердили післяпологовий період.

Опитавши породіллю, правоохоронці встановили, що під час вагітності жінка на обліку в лікарів не стояла, народила самотужки за місцем проживання. Після чого новонародженого хлопчика обгорнула одягом та викинула до криниці, що на її подвір’ї.

На лінію «102» надійшло повідомлення про те, що місцева жителька, ймовірно, народила дитину, але самого маляти немає, хоч у жінки «пропав живіт».

За допомогою співробітників ДСНС в Івано-Франківській області воду з криниці викачали. Відтак поліцейські виявили тіло немовляти та терміново направили на судмедекспертизу. Результат – асфіксія внаслідок утоплення. З місця події вилучили одяг, в який був обгорнутий новонароджений, та інші речові докази з помешкання жінки. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 117 (Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. Породіллі вже оголосили про підозру.

Раніше 38-річну коломиянку неодноразово притягували до адміністративної відповідальності за ст. 184 та ст. 173-2 КУпАП. Йдеться про невиконання обов’язків щодо виховання дітей. Тож кілька років тому її уже позбавили батьківських прав щодо трьох синів.

Ось у таких жахливих умовах проживала горе-мати.
Ось у таких жахливих умовах проживала горе-мати. 

Читайте також: «У Луцьку дівчина в інвалідному візку цілий рік не могла виїхати на вулицю, бо прохід... «замурували».

Реклама Google
 

Telegram Channel