Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
Яка пенсія у колишнього ведучого «Караоке на Майдані»?

Музичне ток-шоу Ігоря Кондратюка виходило на екрани 20 років.

Фотоколаж із сайту limelightmedia.com.

Яка пенсія у колишнього ведучого «Караоке на Майдані»?

«Вона пристойна. Не мінімальна. Але якщо порівнювати з пенсією суддів, то моя пенсія – мізерна», – усміхається 61-річний продюсер і ведучий Ігор Кондратюк

В одному з інтерв’ю нинішній  пенсіонер-волонтер поділився, який гонорар у нього був у музичному талант-шоу «Караоке на Майдані» та який нині розмір його пенсії.

Так, за одну програму популярного співочого шоу ведучий отримував приблизно дві тисячі доларів. «Я був ще продюсером, співавтором. Ще були відсотки зі спонсорів. Коротше, я не жалівся», – сказав Кондратюк.

Також шоумен пояснив, чому в «Караоке на Майдані» протягом багатьох років дозволяли виконувати пісні російських виконавців.

За одну програму популярного співочого шоу ведучий отримував приблизно дві тисячі доларів. 

«Я не культивував російську культуру. Я її використовував (та й то не для себе, а для того, щоб проявити якість учасника). В «Караоке на Майдані» не можна було співати непопулярні пісні (особливо у першому турі). Якщо був певний період, коли з усіх чайників лунала пісня «Часики» Валерії, то ми її виконували, тому що ми – адекватна програма, ми співаємо популярні пісні.

Я не був готовий їх (пісні російських виконавців. – Ред.) заборонити, коли ми жили, як дві сусідні, нормальні держави. Це було б трішки неприйнятно. Неможливо було б зробити популярну програму, якби там лунали лише пісні, умовно кажучи, народні», – пояснює Ігор Кондратюк.

У березні 2022 року шоумен досяг пенсійного віку й офіційно вийшов на заслужений відпочинок.

«У мене пенсія до 10 тисяч гривень. Трохи накопичив. За це і живу. Немає жодного секрету», – зазначив Кондратюк.

Лія ЛІС.

Telegram Channel