Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
З'їзд партії «Європейська Солідарність»: беззастережно підтримуємо ЗСУ 24/7

Петро Порошенко: «Європейська Солідарність» категорично проти вилучення так званого військового ПДФО з бюджетів громад».

Фото із сайту eurosolidarity.org.

З'їзд партії «Європейська Солідарність»: беззастережно підтримуємо ЗСУ 24/7

Із лав цієї політсили понад 2,5 тисячі людей пішли на фронт, серед них 328 депутатів рад усіх рівнів. На жаль, 67 членів команди загинули в боях

П'ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко під час виступу на нещодавньому з'їзді політичної сили заявив, що головний пріоритет для всіх українців – це підтримка ЗСУ задля Перемоги у війні.

«Ми боремося за Перемогу над путіним. Збройні Сили України мають нашу беззастережну підтримку 24/7», – сказав Порошенко. Він нагадав, що з лав партії понад 2,5 тисячі людей пішли на фронт, серед них 328 депутатів рад усіх рівнів. 67 членів команди загинули в боях.

«Європейська Солідарність» вважає неможливим проведення демократичних, чесних виборів до того часу, доки військові з фронту зможуть не лише голосувати, а й брати участь як кандидати.

Партія категорично проти вилучення так званого військового ПДФО з бюджетів громад. Народні депутати з фракції «ЄС» подали законопроєкт, який передбачає механізм спрямування 70% цих коштів на потреби відповідних бригад та підрозділів, а 30% на безпекові проєкти у самих громадах – бомбосховища, навчання тероборони тощо.

З'їзд політсили також ухвалив низку кадрових рішень та відкликав депутатів місцевих рад у зв’язку з неналежним виконанням депутатських обов'язків. 

Ольга СОКОЛОВА.

Реклама Google

Telegram Channel