Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Коломойський заявив, що паспорт він не віддавав

Прихід перших осіб «1+1» взяти на поруки одіозного олігарха викликав появу мемів. Зокрема, про Наталку Мосейчук: «Володєнька, коли будемо закінчувати цей «цирк» із судом?».

Фотожаба із сайту durdom.in.ua.

Коломойський заявив, що паспорт він не віддавав

Хоча в нього «наче забрали» українське громадянство

Київський апеляційний суд 25 вересня розглянув скаргу та залишив без змін рішення від 2 вересня про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави розміром у 3 мільярди 891 мільйон гривень бізнесмену Ігорю Коломойському, якого підозрюють у шахрайстві, відмиванні грошей та заволодінні коштами ПриватБанку.

Взяти одіозного олігарха на поруки приходила делегація з телеканалу «1+1», зокрема телеведучі Наталія Мосейчук, Алла Мазур і Юрій Горбунов, а також колишній міністр культури Олександр Ткаченко, одіозний політик

Олександр Дубінський. Чого варті слова активістки Ірми Крат, яка заявила: «Якщо суддя хоче, щоб путін заплакав, то Коломойського треба відпустити».

Одіозний олігарх також знову підтвердив, що має громадянство Кіпру та Ізраїлю.

До речі, колишній власник ПриватБанку сказав, що в нього «наче забрали» українське громадянство. Під час судового засідання одіозний олігарх розповів журналістам, що йому про позбавлення громадянства не повідомляли, проте це випливає з матеріалів справи.  За словами Коломойського, він не віддавав свій український паспорт. Він також знову підтвердив, що має громадянство Кіпру та Ізраїлю.

Раніше, коли Коломойському переобрали запобіжний захід і збільшили заставу до 3 млрд 891 млн грн, прокурор заявляв, що той вийшов із громадянства України і є громадянином Ізраїлю, тож є ризик, що він переховуватиметься за кордоном, перешкоджатиме слідству і впливатиме на свідків. Хоча сам олігарх стверджує, що не може впливати ні на кого, бо в нього навіть вилучили телефон. 

Василь КІТ.

Читайте також: «А де поділися нардепи з Волині Палиця та Івахів?».

Реклама Google

Telegram Channel