Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Прогноз погоди на жовтень  від «волинського мольфара»

Волинь-нова

Прогноз погоди на жовтень від «волинського мольфара»

Народний синоптик із Каменя-Каширського Володимир Деркач спостерігає за природою у «міжріздвяний» час (із 25 грудня до 7 січня), щоб спрогнозувати погоду для земляків на весь рік. Яким він побачив другий місяць осені із перших днів січня-2023?

Жовтень

На початку місяця варто очікувати доволі низьких температур, аж до заморозків, далі на диво потепліє, але наприкінці першої – на початку другої декади знову прийде похолодання з незначними опадами.

Середина жовтня принесе чергове бабине літо, хоч вночі стовпчик термометра опускатиметься все нижче.

Остання десятиденка жовтня спочатку ще зберігатиме помірне тепло, проте температура поволі буде знижуватися, плавно переходячи до вологої і холодної осені. 


Жоржини ще цвістимуть довго

Цьогоріч вересень виявився теплішим за червень. В області уже побито кілька температурних рекордів. Погожі дні тішитимуть і далі

За прогнозом синоптиків Волинського гідрометцентру, 27 вересня очікується мінлива хмарність. Без опадів. Вітер східний, 5–10 м/с. Температура вночі 8–13°, вдень 22–27° тепла.

28–29 вересня – мінлива хмарність. Без опадів. Вітер південно-східний, 5–10 м/с. Температура вночі 8–13°, вдень 22–27° вище нуля.

30 вересня очікується хмарна погода, можливий невеликий короткочасний дощ. Вітер південно-західний, 7–12 м/с. Температура вночі 8–13°, вдень 15–20° з позначкою «плюс». 

 
Telegram Channel