Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
росіяни вже й не приховують, що вони – нацисти

Кадри із пропагандистського ролика.

Волинь-нова

росіяни вже й не приховують, що вони – нацисти

Колись гітлерівці розробляли план «Ост», згідно з яким німці мали освоїти землі Східної Європи, а корінне населення виселити або знищити. Точно до такого ж закликають тепер російські нацисти

Так, кремлівські пропагандисти почали крутити по телебаченню ролик, який закликає вcтупати до лав їхньої окупаційно-терористичної армії. «Ти випадково не знаєш, де Печерські пагорби у Києві?» – питає в окопі один окупант в іншого. «У мене там тітка живе. Крутий район. А що?» – уточнює другий. «Мрія у мене. Квартиру там хочу купити. Війна закінчиться, Київ повернем, сім’ю туди перевезу», – запевняє окупант. – «А я до Одеси рвану, море люблю», – каже «колега».

Звісно, що мова не про купівлю квартир, а про їх крадіжку. Як пральні машини раніше. Тільки на цей раз масштаб більший. І до мародерства закликають уже просто з екранів телевізорів.

Українці на своєму досвіді знають, що перед тим, як «віджати» житло, його власників росіяни або вбивали, або вивозили в Сибір, або морили голодом – у московії багато способів геноциду.

Проте на цей раз є різниця – тепер українці озброєні і дають відсіч. І сотні тисяч загарбників таки отримали трохи української землі, ставши для неї добривом…

 Василь КІТ.

Реклама Google

Telegram Channel