Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
Василь Вірастюк зі скандалом розлучається з дружиною

Колишній спортсмен хоче, аби троє синів проживали із ним.

Фото із сайту nv.ua.

Василь Вірастюк зі скандалом розлучається з дружиною

Володар титулу «Найсильніша людина планети» 2004 року і нардеп від «Слуги народу» розриває шлюб зі своєю другою дружиною Інною

Спільно нажите за 15 років майно Вірастюк і його «екс» ділитимуть у суді. Зі слів спортсмена, рішення про розлучення він прийняв ще на початку жовтня 2022 року. У другому шлюбі у нього народилося двоє синів – Олег і Олександр.

«Ми з Інною прожили у шлюбі 15 літ, у нас народилось двоє спільних дітей. Рішення прийняв безпосередньо я ще на початку жовтня 2022 року. Якщо мене не змусять, то ви ніколи й не дізнаєтеся про справжні причини нашого розлучення. Я весь час допомагав і зараз допомагаю своїм дітям (фінансово, і це адекватна сума), але «апетит» дружини в рази перебільшує мої можливості. Я готовий нести відповідальність за дітей і хотів би, щоб вони проживали зі мною», – зазначив Вірастюк.

Суд поки що дав парі 2 місяці на примирення, та схоже, примиренням не пахне...                                               

Перша дружина Василя Вірастюка Світлана загинула у 2006 році під сніговою лавиною під час спуску з гори на турецькому гірськолижному курорті Паландокен. У 2007-му він одружився вдруге. Від першого шлюбу у силача є син Адам 2003 р.н.

P.S. Народний депутат із «За майбутнє» від волинської Ковельщини Степан Івахів після розлучення з дружиною Світланою зобов’язався щомісячно платити 15 тисяч доларів аліментів, допоки його донька не досягне повноліття, а після її повноліття сума аліментів зросте до 20 тисяч «зелених» протягом наступних п’яти років.

Лія ЛІС.

Читайте також: Усик – Ф'юрі: букмекери назвали фаворита бою за звання абсолютного чемпіона світу.

Реклама Google

Telegram Channel