Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
Вєра з-під Полтави кинула чоловіка-нардепа

Навіть консультації психолога не змогли врятувати їхню сім’ю. Дітей шкода...

Фото із сайту glavcom.ua.

Вєра з-під Полтави кинула чоловіка-нардепа

Акторка Ганна Саліванчук розлучилась із експродюсером «Кварталу 95», представником партії «Слуга народу» в парламенті Олександром Божковим. Причиною стала «відсутність взаєморозуміння у подружжя»

Як зізналася ексдружина нардепа журналісту «Главкома», після повномасштабного вторгнення рф їхня сім’я переживала кризу. Ганна навіть зверталася по допомогу до психолога.

«Щодня сваримося. Ми дуже емоційні, тому я пішла до психолога, щоб навчитися себе стримувати. Ми така італійська родина. Я вже йшла і казала, що більше не повернуся, але змінила рішення. Влітку ми мали проблеми, я поїхала на три тижні в Карпати. Поверталася з думками, що ми не будемо разом, але ми знову разом…» – розповідала актриса в одному з інтерв’ю.

«Щодня сваримося. Ми така італійська родина».

Проте наприкінці березня Саліванчук через свого адвоката таки подала позов про розлучення. На думку позивачки, примирення між сторонами неможливе, а подальше перебування у шлюбі суперечить її інтересам.
Нардеп прийшов до суду, сказав, що не заперечує проти розірвання шлюбу. Отож, із середини травня зіркове подружжя, яке прожило у шлюбі п’ять років та народило двох дітей, – більше не пара.

сус

Реклама Google

Telegram Channel