Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
Педофіл підмовив 11-річну дівчину вбити свою матір

А на що тоді буде здатна доня у 18?

Фотоколаж із сайту 24tv.ua.

Педофіл підмовив 11-річну дівчину вбити свою матір

Коли жінка прийшла з роботи, неповнолітня донька підійшла до неї ззаду і завдала їй декілька ударів молотком по голові

Згодом виявилося, що до вбивства дитину підмовив молодик, з яким дівчина тривалий час підтримувала інтимні стосунки. Як свідчать матеріали кримінальної справи, у серпні 2022 року неповнолітня мешканка мінська познайомилася із 20-літнім хлопцем у соцмережі, кілька місяців вони листувалися, а потім зустрілися. Під час розмови дівчинка збрехала, що їй 15 років.

Після першого побачення парубок почав схиляти школярку до інтимних стосунків, часом застосовуючи фізичну силу. У листопаді минулого року вони зустрілися у квартирі дівчини, і тоді домагання хлопця зауважила її мати, яка несподівано повернулася додому.

Згодом жінка сама зустрілася із залицяльником своєї доньки, показала йому її документи, щоб він переконався, що їй всього 11 років.

Він почав погрожувати школярці, що розправиться з нею, якщо вона обірве стосунки, а потім запропонував їй убити свою матір.

Але це не спинило педофіла. Ба більше, він почав погрожувати школярці, що розправиться з нею, якщо вона обірве стосунки, а потім запропонував їй убити свою матір.

У березні цього року дівчина погодилася на вбивство. Вона дочекалася, коли мати прийде додому, підійшла до неї ззаду і завдала їй декілька ударів молотком по голові. На щастя, удари не були смертельні, жінка вибігла у під’їзд і покликала на допомогу.

Тим часом її донька втекла з дому. Її знайшли в кімнаті гуртожитку, де проживав 20-річний педофіл. Чоловіка затримали правоохоронці, його звинувачують за трьома статтями Кримінального кодексу республіки білорусь.

11-літню дівчинку не будуть притягати до відповідальності, оскільки вона не досягла відповідного віку.

Василь КІТ.

Читайте також: У 16-річної волинянки виросла кіста із зубами та волоссям.

Реклама Google

Telegram Channel