Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Гороскоп на 18 – 24 грудня

Фото із сайту ukr.net.

Гороскоп на 18 – 24 грудня

Що віщують зорі

Овен  (21 березня — ​20 квітня, стихія — ​вогонь)

 

Зірки запевняють, що нині – чудовий час для впровадження нових підходів та розв’язання складних завдань на роботі. В особистому житті є шанс перейти на новий етап стосунків. Щодо здоров’я, то докучатиме головний біль. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.


Телець  (21 квітня — ​20 травня, стихія — ​земля)

 

Цей тиждень обіцяє покращення у фінансовій сфері. Однак будьте уважні до деталей та уникайте зайвих витрат. І хоч найбільш типові «тільцеві» хвороби зазвичай пов’язані з горлом, цього тижня насамперед слідкуйте за харчуванням. Сприятливий день – субота, несприятливий – вівторок.


Близнюки  (21 травня — ​21 червня, стихія — ​повітря)

 

На роботі приділяйте увагу деталям та плануйте свої дії заздалегідь. Щодо здоров’я, то ревматизм, мігрень, артрит – те, що може наздогнати близнюків, якщо не навчитеся правильно одягатися і захищатися від застуди. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – субота.


Рак (22 червня — ​22 липня, стихія — ​вода)

 

На роботі будьте уважними до деталей та уникайте спонтанних рішень. В особистому житті присвятіть час близьким, спілкування з сім’єю та друзями принесе радість та підтримку. І цього тижня чарка алкоголю на ніч вам не нашкодить. Сприятливий день – субота, несприятливий – неділя.


Лев  (23 липня — ​23 серпня, стихія — ​вогонь)

 

На роботі будьте відкритими до співпраці, це може дати нові можливості. В особистому житті висловіть свої почуття та будьте готові до відкритого спілкування. Але в ці дні найбільші ваші вороги – переїдання, куріння, алкоголь. Сприятливий день – середа, несприятливий  – вівторок.


Діва  (24 серпня — ​23 вересня, стихія — ​земля)

 

В особистому житті присвятіть увагу близьким, проявляйте турботу та увагу до їхніх потреб. У турботі про здоров’я уникайте крайнощів. Без фанатизму! Не варто експериментувати з сироїдінням та віганством, зловживати всілякими ліками. Сприятливий день – неділя, несприятливий – четвер.


Терези  (24 вересня — ​23 жовтня, стихія — ​повітря)

 

Знакові Терезів у людському організмові відповідають нирки та поперек. Тож зверніть на них увагу, адже часто навіяні хвороби стають справжніми. Побоюйтесь захопленням алкоголем, ця вада може непомітно затягнути. А відповідно – втратите найближчих. Сприятливий день – неділя, несприятливий – середа.


Скорпіон  (24 жовтня — ​22 листопада, стихія — ​вода)

 

Цього тижня зверніть увагу на свій емоційний стан. На роботі уникайте конфліктів. У особистому житті будьте готовими до відкритого спілкування. Також не намагайтеся переносити нездужання на ногах, інакше хворобу можете запустити. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.


Стрілець (23 листопада — ​21 грудня, стихія — ​вогонь)

 

На роботі будьте відкритими до нових ідей, це може призвести до покращення професійних перспектив. У особистому житті не соромтеся ділитися своїми мріями та планами з близькими. Щодо здоров’я, то остерігайтеся в ці дні травм ноги. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – понеділок.


Козеріг  (22 грудня — ​20 січня, стихія — ​земля)

 

Будьте уважними до своїх витрат та будуйте плани на майбутнє. На роботі приділяйте увагу організації та структурі завдань. В особистому житті будьте готовими до компромісів. Сприятливий день – субота, несприятливий – середа.


Водолій (21 січня — ​20 лютого, стихія — ​повітря)

 

Присвятіть час партнерові (партнерці) – ваше «кохаю» може створити диво. Також бережіться отруєнь та різних побутових травм. І, найважливіше, не давайте протягом тижня гроші в борг – їх вам просто не повернуть. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.


Риби  (21 лютого — ​20 березня, стихія — ​вода)

 

В особистому житті будьте уважними до емоцій партнера. Якщо 13 грудня вже пережили кризовий момент у особистому житті, то наступний для вас – 20-го числа. А ще в ці дні вам загрожують застуда, вірусні інфекції, пневмонія і кон’юнктивіт. Сприятливий день – середа, несприятливий – субота. 

Читайте також: У місті на Волині з'явиться «Територія щастя» для ВПО.

Реклама Google
 

Telegram Channel