Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
На Волині показали, як поштовий Миколай на коні  топче двоголового орла

На поштовій марці символічно відтворена Перемога над ворогом.

Фото із сайту suspilne.media.

На Волині показали, як поштовий Миколай на коні топче двоголового орла

У День Святого Миколая, яке цьогоріч уперше відзначили в Україні 6 грудня, одночасно з Днем Збройних сил, Укрпошта ввела в обіг благодійну поштову марку «Подарунки Святого Миколая»

Автор – відомий український художник-ілюстратор Кость Лавро. На цьому поштовому випуску йому вдалося поєднати два значущих для українців свята. Зберігши традиційно-дитячий образ святого Миколая – доброго дідуся-чарівника, митець майстерно відтворив та доповнив його актуальними деталями. Так, Миколай не летить по небу на санях, а їде на козацькому коні. За плечима в нього камуфляжний мішок, наповнений військовою технікою: літаками, танками, ракетами, які вкрай необхідні українським Збройним силам для нашої Перемоги.

На поштовій марці символічно відтворена Перемога над ворогом: під копитами коня роздавлений символ росії – двоголовий орел, якого Миколай пронизує палицею, ніби списом.

Придбати марку вже можна у відділеннях Укрпошти по всій країні, а також в офіційному онлайн-магазині Укрпошти. Ціна маркового аркуша – 115 грн. Виручені від продажу донатні кошти будуть направлені на підтримку Збройних сил України.

 Миколай не летить по небу на санях, а їде на козацькому коні. За плечима в нього камуфляжний мішок, наповнений військовою технікою: літаками, танками, ракетами, які вкрай необхідні українським Збройним силам для нашої Перемоги.

У Луцьку спецпогашення пройшло у центральному відділенні Укрпошти. Як розповіла очільниця Волинської філії АТ «Укрпошта» Валентина Варголяк, оскільки свято Миколая дуже важливе для дітей, то для спецпогашення запросили фольклорний гурт «Вервечка» з його керівником Аллою Олександрівною Опейдою, співачкою, заслуженою артисткою України.

Крім того, працівники Укрпошти організували для дітлахів святкове дійство із символічними подарунками і героями. Святий Миколай разом з помічниками привітав усіх гостей, які завітали на пошту. Маленькі лучани разом з подарунками отримали безліч яскравих вражень і гарний настрій.

А 7 грудня, у День української хустки, працівниці 16-го відділення Укрпошти у Луцьку, яке очолює Наталія Анатоліївна Шеверда, підтримали національну традицію і прийшли на роботу, дотримавшись дрескоду. Вони одягнули барвисті хустки, тим самим привертаючи увагу жінок і дівчат до збереження традицій та звичаїв. Також у відділенні облаштували новорічно-різдвяну фотозону, використавши тематичні декорації.

Як завжди, Укрпошта дбає про своїх відвідувачів, даруючи їм святковий настрій і гарні емоції.

Оскільки свято Миколая дуже важливе для дітей, то для спецпогашення запросили фольклорний гурт «Вервечка».
Оскільки свято Миколая дуже важливе для дітей, то для спецпогашення запросили фольклорний гурт «Вервечка». 

Читайте також: Ковельська громада виділила допомогу ковельському батальйону.

Реклама Google

Telegram Channel