Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
Чи переможе Україна  у війні з росією? Прогноз професійного таролога

«Цієї зими в росії відбудеться розкол».

Фотоколаж із сайту youtube.com.

Чи переможе Україна у війні з росією? Прогноз професійного таролога

«Ми навіть не на половині шляху»

Екстрасенс Яна Пасинкова (на фото) зробила розклад на картах Таро і визначила, чи вдасться Україні перемогти у війні, розв’язаній росією ще 24 лютого 2022 року.

Відповідаючи на запитання кореспондента агенції УНІАН, на якому етапі війни ми зараз перебуваємо, Пасинкова каже, що все залежить від того, чого ми хочемо і на що готові піти.

«Якщо мова про те, щоб повернути кордони 1991 року і вигнати всіх окупантів із наших земель, то ми навіть не на половині шляху. Якщо ми хочемо дати окупантам класних «звіздюлєй» і максимально їх відтіснити, то ми вже на 80% це зробили. Тобто, умовно кажучи, не дати окупантам пройти далі і заморозити цю війну – не питання, а ось якщо повністю від них очиститися – вже є питаннячко», – сказала Пасинкова.

При цьому вона переконана, що переможець у російсько-українській війні очевидний. «У нас немає іншого варіанта, як перемога. Це питання часу», – додала екстрасенс і уточнила, що цієї зими в росії відбудеться розкол. За її словами, на країну-агресора чекає велика біда, а українцям залишається лише за цим спостерігати.

Читайте також: «красна площа буде залита кров’ю».

Реклама Google

Telegram Channel