Курси НБУ $ 39.38 € 42.32
У Горохові Святий Миколай завітав у «Казку»

Подарункам від родини Щерблюків радіють вихованці групи «Усмішка» ЗДО «Казка» м. Горохова.

Фото Лариси РУДЬ.

У Горохові Святий Миколай завітав у «Казку»

У цьому закладі дошкільної освіти і найменшенькі малята, і дітки зі старших груп знають, що принаймні раз на рік дива обов’язково стаються

Наші вихованці ще задовго до знакової зимової дати щебечуть нам навперебій, якими вони були чемними протягом року. А загалом уже сотні діток, для яких наш дитячий садочок ладен прихилити небо, знають, що Святий Миколай неодмінно завітає в «Казку» з гостинцями від безкорисливих доброчинців.

Отож, щойно переступивши поріг садочка, дітвора не зводила оченят із дверей і аж заплескала в долоньки, вздрівши великі пакунки-дарунки. Ім’я Чудотворця вже вкотре знову вшанували хорошою справою сім’ї відомих волинських аграріїв Оксани й Тараса, Анни, Василя й Остапчика Щерблюків.

Найгарнішими в цьому зимовому букеті зі щирих дитячих почуттів були мрії про Перемогу й мир. 

Любо було глянути, мило було слухати, як дівчатка й хлопчики дзвінко вихваляли цей день, добрих людей, рідний край віршами й пісеньками на честь Миколая Угодника. Найгарнішими в цьому зимовому букеті зі щирих дитячих почуттів були мрії про Перемогу й мир, а найголоснішим словом прозвучало їх і наше сердечне «Дякую!» для родини Щерблюків.

Вона, до слова, є щедрою на хороші справи не лише з нагоди свят. Восени, щойно достигають яблука, сімейство ящиками привозить соковиті плоди зі свого саду для вихованців «Казки». І про це пані Оксану, директорку ПП «Макс Ком», просити не треба. Засівати землю зерном і добром – таку місію обрала для себе ця хліборобська династія, й гідно виконує її.

P.S. Цьогоріч Cвятий Миколай від ПП «Макс Ком» вчасно завітав у сільські й міську школи, дитячі садочки Горохівської територіальної та інших громад і вручив великі барвисті пакунки аж 830 хлопчикам і дівчаткам. 

Лариса РУДЬ, старша вихователька групи «Усмішка».

Читайте також: Волинський «Фаберже» отримав відзнаку «Посол культурної дипломатії».

Реклама Google

Telegram Channel