Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
На Волині село лишилося відрізане від світу, оскільки автомобільна дорога опинилася... під водою (Відео)

Це дорога служби місцевих автомобільних доріг Волинської області.

Фото із ФБ-сторінки Олени ЧИЖЕВИЧ.

На Волині село лишилося відрізане від світу, оскільки автомобільна дорога опинилася... під водою (Відео)

Йдеться про шлях між селами Заболоття та Крушинець Головненської територіальної громади Ковельського району

Варто поглянути на фото, яке ми подаємо (а тим більш, коли ще й переглянути відео, котре з’явилося у фейсбуці) – й стане зрозуміло, що мешканці згаданих сіл опинилися в скрутній ситуації. Ні пройти, ні проїхати!

Тому й коментарів чимало з приводу того, що «нікому нічого не потрібно – ні депутатам, ні голові громади». Люди по-різному висловлють свою думку, але загалом у всіх найперша претензія до місцевої влади. Зокрема, читаємо таке: «Зате Головненську сільраду за мільйони перекриють», «На що дивиться влада?». Чи іронічне: «Премію за таке треба дати». А в основному наголошується ось на цьому: «Питання потрібно вирішувати! Автобус і швидка допомога до нас просто не доїдуть. Як людям, котрі мають свої машини, виїхати з села?».

Надаючи, як кажуть, слово одній стороні, не можна не послухати другу. Тож у телефонній розмові з головою Головненської громади Миколою Демедюком ми попросили Миколу Васильовича прокоментувати ситуацію. І ось що він сказав:

– Це дорога служби місцевих автомобільних доріг Волинської області. Але ми, незважаючи на це,  впродовж останніх трьох років не раз чистили трубу під мостом, щоб вода могла проходити. На жаль, справа в тому, що люди самі ж і створюють проблему: вони загачують трубу, аби створити водойму, де можна було б ловити рибу. В результаті вода, зустрічаючи перепону, тече через дорогу, затоплюючи її. Було вже, що я запрошував людину, яка в гідрокостюмі опускалася у воду й чистила трубу, витягуючи з неї різні мішки, якими вона була завалена. Але минає якийсь час – і все повторюється…

Виходить, правда, як це буває, у кожного – своя. Хочеться думати, що голова громади, якому три роки вдавалося вирішувати проблему, й на цей раз знайде вихід із ситуації.

Адже треба зважати на те, що багато жителів села не причетні до загачування труби, то чому ж усі мають страждати через любителів рибки?

Фото з архіву volyn.com.ua.
Дорога під час нещодавнього снігопаду... Фото з фейсбук-сторінки Олени ЧИЖЕВИЧ.

  Було вже, що я запрошував людину, яка в гідрокостюмі опускалася у воду й чистила трубу, витягуючи з неї різні мішки, якими вона була завалена. Але минає якийсь час – і все повторюється…

Це дорога служби місцевих автомобільних доріг Волинської області.
Це дорога служби місцевих автомобільних доріг Волинської області. Фото з фейсбук-сторінки Олени ЧИЖЕВИЧ.

 Читайте також: На Волині викрили підпільний цех з повним циклом виробництва безпілотників (Фото, відео).

Реклама Google


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel