Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Волині доньки загиблого Героя також воюють проти путіна

Тато з Небес гордиться, має гордитися такими патріотичними дітьми.

Волинь-нова

На Волині доньки загиблого Героя також воюють проти путіна

Шестикласниця Анна Царик і її молодша сестричка-першокласниця Богдана (на фото) вже не вперше допомагають нашим захисникам

Торік сестрички передали власні заощадження на купівлю Starlinka для бійців бригади, де служив їхній батько.
Торік сестрички передали власні заощадження на купівлю Starlinka для бійців бригади, де служив їхній батько.

 31-річний Петро Царик, уродженець села Заставне на Іваничівщині, ще в 2014 році, коли  росіяни ввірвалися на нашу землю, пішов добровольцем її захищати. Через деякий час після служби повернувся додому, придбав столярні верстати, інше необхідне обладнання й почав займатися різьбою по дереву, виготовляти меблі. Надіявся, що це улюблене для нього заняття, надовго. І аж ніяк не думав, що знову доведеться брати до рук зброю та повертатися на Схід, тільки вже на повномасштабну війну. Служив у розвідці 14-ї окремої механізованої бригади імені Романа Великого.

Петро Царик посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.
Петро Царик посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

 3 травня 2022 року рашистська куля обірвала життя  Петра Царика. У молодого талановитого чоловіка залишилися дружина Тетяна та дві доньки – Анна й Богданка. Посмертно Герой нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

У пам’ять про тата старша – Анна, якій передався талант бачити навколо прекрасне й уміти його відтворити, підготувала благодійну виставку власних картин. Її нещодавно відкрили в приміщенні центру «Дія» Литовезької сільської ради. Мета – за виручені від продажу кошти придбати дрони-камікадзе для ЗСУ. 

У рамках проведення виставки-продажу картин юної патріотки, доньки Героя Петра Царика Анни, вдалося виручити 29 тисяч гривень.

До речі, обидві дівчинки (молодша Богданка – першокласниця) вже не вперше допомагають нашим солдатам. Торік восени вони передали власні заощадження на купівлю Starlinka для бійців бригади, де служив їхній батько. 

 

 

Стартова ціна картин  становила від 300 гривень.
Стартова ціна картин становила від 300 гривень.

 Як поінформувала на своїй фейсбук-сторінці голова Литовезької територіальної громади Олена Касянчук, у рамках проведення виставки-продажу картин юної патріотки, доньки Героя Петра Царика Анни, вдалося виручити 29 тисяч гривень. 

Очільниця громади подякувала всім небайдужим, хто відгукнувся й підтримав юний талант і наші Збройні сили, а також нововолинському підприємству «Західна промислова група» за  спонсорство – необхідні для малювання матеріали. 

Роксолана ВИШНЕВИЧ.

Читайте також: Папа Римський зізнався в любові до путіна.

Реклама Google

Telegram Channel