Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Клоун Юрій Куклачов закликав росію бомбити Європу

«Ми ще жорсткіше повинні з ними розмовляти, не щадити», – погрожує українцям блазень кремлівської влади.

Фото із сайту obozrevatel.com.

Клоун Юрій Куклачов закликав росію бомбити Європу

«Захід і Європа, якщо вони, не дай Бог, переможуть, нас будуть як куріпок розстрілювати, вони будуть імплантувати в нас чіпи, щоб ми були їхніми рабами», – таку маячню видав трубадур путіна

Відомий російський клоун і заядлий Z-патріот 74-річний Юрій Куклачов видав хворобливу тираду стосовно «винних» у теракті в концертному залі «Крокус Сіті Хол» (Красногорськ, Підмосков'я), що стався увечері 22 березня. Кремлівський блазень не сумнівається, що за цими подіями стоять Захід і Європа, з якими нібито бореться росія в Україні в рамках так званої «спецоперації». Саме тому одіозний путініст закликав державу-терористку «дати потужну відсіч», тобто бомбити європейські країни та США.

У союзниках росії «котячий цар» бачить «мусульманський світ».
У союзниках росії «котячий цар» бачить «мусульманський світ».

 «Атака терористів наочно показала, з ким ми боремося під час «СВО»... Наш народ зараз побачив, що з нами зроблять Захід і Європа, якщо вони, не дай Бог, нас переможуть. Вони нас будуть як куріпок розстрілювати, вони будуть імплантувати в нас чіпи, щоб ми були їхніми рабами. Дуже все ясно», – поділився своїми хворими фантазіями клоун.

Куклачов впевнений, що події в «Крокусі» стануть мотивацією для росіян об'єднатися та встати проти «загниваючого Заходу». У союзниках росії клоун бачить «мусульманський світ». Він переконаний, що росіяни, на чиїх руках - тисячі невинних смертей українців, мають стати ще більш жорстокими.

«Весь західний світ проти нас ополчився. А мусульманський світ, навпаки, – за нас. Тому що там зрозуміли: не можна довірятися людям нечестивим, брудним, байдужим, які все будують на знищенні чистого і прекрасного. Ми ще жорсткіше повинні з ними розмовляти, не щадити. Вони збираються ракети далекобійні давати? Ті, хто дасть, – злочинці. Значить, їх теж треба бомбити. Навіщо чекати? У європейських містах усі сидять ситі, п’ють шампанське. Коли вони зрозуміють, що до них може з Сибіру прилетіти наша ракета, усвідомлять, що ми – не цуценята, яких можна розстрілювати. А ми люди – сильні й потужні, які можуть дати дуже серйозну відсіч. А тих, хто особливо уявляє, можна на якомусь острові й втопити, щоб не заважав на обрії і смуту не вносив», – видав Куклачов. 

А ось терористів, які, власне, й розстрілювали людей у «Крокус Сіті Холі», клоун винними не вважає. Він коментує: «Винні не ці, які стріляли. Вони – безмозкі істоти. Більше винні ті, хто їх знайшов, хто їх скеровував. Вони знайшли слабкодухих чудовиськ і отримають за це по повній».

Ой, і злякались хворого на голову...

Реклама Google

Telegram Channel