Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Російська ракета знищила будинок, де мирно спали батько з 8-річною дочкою...

Ірина показує рятувальникам, де треба шукати її рідних.

Фотоскрін із сайту 5.ua.

Російська ракета знищила будинок, де мирно спали батько з 8-річною дочкою...

Мама дівчинки вціліла, бо заночувала у подруги

Після вибуху кинулася відкопувати сина та онуку голими руками...

Рано-вранці 22 березня російські військові завдали ракетного удару по Запоріжжю. Вони випустили близько двох десятків ракет. Одна із них поцілила у приватний сектор і повністю знесла два будинки. В одному з них мирно спали 35-річний Борис Хіцай та його 8-літня дочка Вероніка. Вони загинули.

Мама дівчинки та дружина Бориса, Ірина Хіцай, вижила лише тому, що залишилася ночувати у подруги.

На відео з місця трагедії є кадри: вбита горем молода жінка показує рятувальникам, де були кімнати її рідних. Психологи підтримують Ірину, а в руках вона тримає рожеву кофтинку.

Матір Бориса, яка живе в будинку навпроти, після вибуху вилізла через вікно і кинулася відкопувати сина та онуку голими руками. Жінка до останнього сподівалася, що вони встигли сховатися у підвалі. Але, на жаль, Вероніка та Борис загинули...

Ремонтував авто й допомагав армії

Борис Хіцай виріс у Запоріжжі, у цьому приватному секторі. Після школи він вступив до технікуму, навчався на автослюсаря. Потім працював на заводі «Комунар». А останніми роками займався ремонтом автомобілів.
Його шкільний друг Ігор розповів, що до пандемії коронавірусу вони разом працювали у Польщі. «Я вмовляв його залишитись тут, перевезти родину, але він не захотів, вибрав Україну, тому повернувся. Ми товаришували з ним з 1-го класу, я буквально виріс у нього вдома. Він був дуже доброю і світлою людиною, завжди допомагав, не залишав у біді», – каже Ігор.

Російська ракета буквально стерла з лиця землі їхній будинок, тіла загиблих знайшли рятувальники.

Останнім часом Борис волонтерив, ремонтував автомобілі для військових, збирав гроші на купівлю нових машин для ЗСУ. На жаль, багато його друзів, які вирушили на фронт, загинули.

Борис та Ірина вважали себе щасливою парою.
Борис та Ірина вважали себе щасливою парою.

 Борис та Ірина одружилися у 2014 році. Жінка родом із Дніпропетровської області, працює майстром манікюру та бровісткою.

Вероніка у них – єдина донька. Друзі кажуть, що дівчинка була сенсом життя обох батьків, маленькою принцесою в щасливій родині.

Їхня Вероніка бере участь  у кулінарному майстер-класі.
Їхня Вероніка бере участь у кулінарному майстер-класі.

 Ірина на своїй сторінці в Instagram показувала, як донька брала участь у кулінарному майстер-класі. До повномасштабної війни родина разом їздила відпочивати на море.

Вихователька дитячого садка №94, куди до школи ходила Вероніка, написала, що дівчинка дуже гарно малювала та завжди була доброю до всіх дітей.

Ірина зараз залишилася сама, вона втратила дочку, чоловіка та будинок. Хто хоче і може їй допомогти, переказуйте кошти на «банку» https://send.monobank.ua/jar/6kGpnyqCmh. 

Картка: 5375 4114 2445 0679.

Читайте також: Під ранок над обласним центром Волині пролітала російська крилата ракета.

Реклама Google

Telegram Channel