Курси НБУ $ 39.58 € 42.85
«Це – Боже провидіння»

«Бувають часи, коли треба сокири закопувати». Нехай «липи цвітуть духмяні-духмяні»!

Фото: vikna.if.ua

«Це – Боже провидіння»

70-річний Іво Бобул прокоментував возз’єднання з колишньою дружиною 66-літньою Лілією Сандулесою (обоє на фото)

Народні артисти Лілія Сандулеса та Іво Бобул офіційно розлучилися у 2002 році. Тоді розпався і їхній творчий союз. Зараз же, після понад 20 років, зірки возз’єдналися заради спільного туру Україною під назвою «Берег любові через роки». І розпочався він із Рівного.

«Пісні живуть. Вони людям зайшли в душу. Це – Боже провидіння. Потрібно просто жити й робити те, що ти любиш. У Лілії гарний голос. Роки минули. Є повага. Усі секрети видавати неможливо. Не потрібно, щоб люди знали все. Ми разом – і це все. Ми возз’єдналися для творчості. Бувають часи, коли треба сокири закопувати й робити щось цікаве, добре для людей, для України», – прокоментував Іво Бобул в інтерв’ю для програми «Життя відомих людей» (ЖВЛ) Тімура Мірошниченка на сайті nv.ua.

«Ми разом – і це все. Ми возз’єдналися для творчості».

«Ми – не вороги. Усе нормально. Це – доля, життя. Ми – друзі. Усі концерти – аншлаги», –зазначила Лілія Сандулеса.

Іво Бобул також розповів, якою була реакція його четвертої дружини на возз’єднання із Сандулесою: «Абсолютно нормально. Жодних ревнощів, це – робота. Треба для України зробити так. Говорить: «Я не проти, будь ласка». Я прийшов і сказав: «Наталі, ось у нас має бути такий план». Вона каже: «Ви – творчі люди, робіть, як потрібно для вас. Співайте!». Ми – дорослі люди».

До речі

Лілія Сандулеса – односельчанка Софії Ротару. Під час роботи у Чернівецькій та Волинській філармоніях Сандулеса була в стосунках з Олександром Сєровим.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel