Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
«Заткніться, тварюки!»: російський топ-пропагандист Володимир Соловйов накинувся на жителів Бєлгорода та області

Пропагандист кремля накинувся на жителів Бєлгорода.

Фотоколаж із сайту youtube.com.

«Заткніться, тварюки!»: російський топ-пропагандист Володимир Соловйов накинувся на жителів Бєлгорода та області

Бо вони,бачте, скаржаться на обстріли та байдужість з боку федеральної влади. Він спробував виставити їх брехунами і навіть з’їздив до Бєлгорода, аби показати, що там нібито все гаразд

На заяви Соловйова у прямому ефірі пропагандистського ток-шоу звернув увагу український журналіст Денис Казанський. «Соловйов накинувся на жителів Бєлгорода і зажадав, щоб вони не скаржилися на війну та обстріли», – зазначив він.

«Пішла велика кількість різних тварюк, що прикидаються блогерами, які казали: «От, федеральна влада забула Бєлгород, допоможіть людям! У людей нічого немає, це жах, люди почуваються покинутими, як ви можете! Поки москва гуляє, Бєлгород гине». Вся ця мерзенна істерика, яку відразу підхоплюють «укронацистські» ЗМІ», – заявив Соловйов в ефірі «россия 1».

Пропагандист повідомив, що побував у Бєлгороді та з’ясував, що у грудні регіону виділили мільярд рублів на бронеплівку та укриття. «Тому всім тим, хто намагається сказати, що федерали – кинули: заткніться, тварюки!» – сказав він.

Соловйов також побував на місцях прильотів у Бєлгороді у супроводі місцевих чиновників. Спокійним, за його словами, містом, він чомусь пересувався у бронежилеті. А найважливішим для пропагандиста та місцевої влади виявилися не руйнування та постраждалі люди, а те, що на Бєлгородщині все ж вдалося провести вибори путіна.

«Дивовижно звичайно. Ці «соловйови» їх відкрито зневажають, принижують, у пики плюють, але вони продовжують вірити їхнім маренням про «українських фашистів» і підтримувати війну», – зазначив Казанський.

Читайте також: Відомий волинський аграрій вкотре відвіз на фронт допомогу для земляків.

Реклама Google

Telegram Channel