Курси НБУ $ 39.58 € 42.85
Автор пісні «Воїни світла» одружився з українкою

«Плаче боєць, шеврон на камуфляжі, скільки сердець спинили кулі вражі...» (фрагмент із пісні «Воїни світла»).

Фото із сайту bbc.com.

Автор пісні «Воїни світла» одружився з українкою

Батьки його нової дружини на ім’я Альона ледь не загинули від російських бомб у Чернігові, а її найкращій подрузі відірвало ноги

Назвав білорусів боягузами

Лідер гурту Brutto та «Ляпіса Трубецького», білоруський співак Сергій Міхалок, який із 2014 року підтримує Україну, перестав давати інтерв’ю і зник з інформаційного простору.  Щоправда, у перші місяці війни виконавець записав кілька емоційних відео, у яких звернувся до білорусів, закликав їх не піддаватися пропаганді та не йти воювати проти українського народу.

«Білоруси, боягузи, зрадники батьківщини,  лукашенко здав нашу країну божевільному тирану путіну. Ці два гон**ни  використовують територію білорусі для того, щоб атакувати братню Україну. Саме з нашої землі їдуть танки, летять ракети у бік братнього народу. І зараз відбувається ще страшніше. Тепер хочуть послати сюди на вірну смерть наших воїнів, які нічого не розуміють. Їм розповідають про якихось нацистів, про якийсь обов’язок. Вони всі тут помруть, бо армія України,  ЗСУ – це найсильніша армія у світі. Усі, хто сюди приїдуть, лежатимуть у землі, а потім горітимуть у пеклі. Те, що зараз відбувається, – це злочин перед людством, перед Господом Богом. Куди ви лізете? Вашими руками два тирани 
роблять свої брудні справи. Ми тут, в Україні, я і Віталій Гурков. Тут наші діти, і ми знаємо, наскільки сильна Україна, які тут прекрасні люди живуть. Якщо ви не отямитесь, ви тут помрете. Слава Україні!», – говорив тоді Міхалок.

Великі ж інтерв’ю  Міхалок перестав давати у 2020 році, коли в його рідній білорусі розпочалися протести проти лукашенка. Єдине місце, де Сергій дозволяє собі коментувати політичну ситуацію в рідній державі й в Україні, – на концертних майданчиках, але й тут він робить це стримано. Мовляв, «він вийшов на сцену не для того, аби розповідати про геополітичну «фігню», а для того, щоб співати пісні». Утім, синьо-жовті стяги при цьому постійно майорять у залах, зазначає «Канал 24».

Кращій подрузі дружини російська бомба відірвала ноги

Через кілька місяців після вторгнення росії на територію України Сергій розлучився зі своєю дружиною, акторкою Світланою Зеленковською. Експодружжя прожило в шлюбі близько 9 років і має трьох спільних синів, які  після розриву cтосунків батьків живуть з Міхалком.

У 2022-му артист заявив, що хоче одружитися з українкою на ім’я Альона, яка родом із Чернігова. Виконавець гостро реагував на ракетні обстріли міста його коханої й розповідав про ситуацію на Чернігівщині на своїй сторінці в мережі. 

«У Чернігові потрапили під обстріл сім’ї моїх рідних людей. Там живуть батьки моєї Альони. Мама – простий бібліотекар. А у її кращої подруги Марини – відірвало ноги. У тата – теж, він ще годину тримався та помер», – розповідав Сергій.

Відомо, що Сергій Міхалок переїхав до Естонії разом зі своєю новою дружиною. Артист і далі продовжує давати благодійні концерти в різних країнах світу. На початку 2024-го Міхалок заявив, що незабаром вони приїдуть із гастролями і в Україну.

Лія ЛІС.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

Telegram Channel