Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Гороскоп на 15 – 21 квітня

Нехай Вам пощастить!

Фото із сайту wona.com.ua.

Гороскоп на 15 – 21 квітня

Овен (21 березня – 20 квітня)

 

Якщо страждаєте від хронічної недуги, то дізнаєтеся про альтернативні та ефективні способи лікування. Також приділіть більше уваги здоров’ю волосся і зубів. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – понеділок.

Телець (21 квітня – 20 травня)

 

Це чудовий час, щоб почати вести здоровий спосіб життя і відмовитися раз і назавжди від шкідливих звичок, які тягнуть вас донизу: алкоголю, куріння і кохання «на стороні». Сприятливий день – субота, несприятливий – понеділок.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

 

Ви можете зіткнутися з ознаками йододефіциту (втома, підвищена ламкість нігтів і волосся, уповільнений пульс). Для профілактики подібного стану, їжте більше риби і морепродуктів. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – вівторок.

Рак (22 червня – 22 липня)

 

На початку тижня вас знову буде мучити головний біль. Намагайтеся не користуватися у четвер громадським і особистим транспортом, більше ходіть пішки. Сприятливий день – субота, несприятливий  – середа.

Лев (23 липня – 22 серпня)

 

На початку тижня вас можуть турбувати спазми, судоми і серцеві болі. Також можливі проблеми з тиском – контролюйте його постійно. Вразливими будуть нирки. Сприятливий день – середа, несприятливий – п’ятниця.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

 

Можливі проблеми з підшлунковою залозою, тому не зловживайте солодким, смаженим і солоним, уникайте вживання спиртних напоїв. Відвідайте медичний заклад і здайте аналізи. Сприятливий день – неділя, несприятливий – середа.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

 

З метою профілактики приймайте аскорбінову кислоту, їжте більше овочів і фруктів, дотримуйтесь елементарних правил особистої гігієни і намагайтеся не контактувати з хворими. Сприятливий день – субота, несприятливий – середа.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

 

Частіше приймайте розслаблювальні ванни, відвідуйте басейн, лазню, сауну. Водні процедури позитивно позначаться на вашому душевному і фізичному стані. Сприятливий день – неділя, несприятливий – середа.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

 

Більше часу займайтеся спортом – під кінець тижня ви можете стати занадто дратівливими. Будьте уважними під час «спілкування» з гострими предметами, а також на дорозі. Сприятливий день – неділя, несприятливий – середа.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

 

Для лікування і профілактики серцево-судинних захворювань підходить друга половина тижня: у четвер-п’ятницю запишіться до лікаря і здайте аналізи! Сприятливий день – четвер, несприятливий – понеділок.

Водолій (21 січня – 22 лютого)

 

Виключіть із раціону продукти, багаті на холестерин. Частіше бувайте на свіжому повітрі та провітрюйте приміщення. А ще: ви забули про щоденну молитву. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

Риби (20 лютого – 20 березня)

 

Не використовуйте засоби народної медицини, навіть якщо раніше вони допомагали. Через несприятливий аспект (особливе взаєморозташування) планет, самолікування загрожує ускладненнями. Сприятливий день – середа, несприятливий – неділя.

Telegram Channel