Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Якщо хочете зустріти таку красу – їдьте у Боровне!

Молодь поплавала на човнах, пофотографувалася на фоні розкоші жовтих квітів, поспостерігала за заходом сонця...

Фото з архіву Оксани СМІТЮХ.

Якщо хочете зустріти таку красу – їдьте у Боровне!

Цими днями в соцмережі з’явилися знімки, які виставила одна з героїнь наших публікацій – Оксана Смітюх – із лаконічним підписом: «Правда ж, краса?..»

На наше прохання дівчина прокоментувала світлини: «Отак кожного року річка Стохід у Боровному, що на Камінь-Каширщині, розливається від лісу і аж до самого села. І коли вода трішки спадає, то береги вкриваються яскравими жовтими квітками. У нас в селі їх називають лататтям. Жителі Боровного, та й не тільки, – всі, хто заїжджає в наше село,– милуються якийсь період цим дивовижним пейзажем. Одного теплого весняного вечора, ми з друзями вирішили поплавати на човнах, пофотографуватися, подивитися на лебедів, яких на річці живе близько п’ятдесяти. А ще поспостерігати за заходом сонця...

Хочете побачити цю красу на власні очі, а не тільки на фото? Тоді запрошуємо, не гаючи часу, приїхати до нас за враженнями. Адже зовсім скоро латаття перецвіте, вода в річці спаде, й треба буде чекати на таке диво до наступної весни».

Залишається переадресувати це запрошення і читачам «Волині». А Оксані та її друзям подякувати за любов до природи рідного краю, за те, що не залишаються байдужими до того, серед якого раю на землі живуть, та ще й хочуть, аби більше людей потішилося цією красою.

Новини та корисна інформація – швидко, оперативно, доступно!​ Приєднуйтесь до нашого Телеграм-каналу  Волинь ЗМІ

Реклама Google

 

Telegram Channel