Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Суд дозволив арештувати олігарха Димінського

Навряд чи Петро Димінський повернеться в Україну.

Волинь-нова

Суд дозволив арештувати олігарха Димінського

Слідство довело його причетність до ДТП 18 серпня на трасі Львів — Краковець, в якому загинула 31-літня Наталія Тріла

«Мерседес» 62-річного Петра Димінського — власника футбольного клубу «Карпати» й телеканалу «ЗІК», протаранив її «Опель» — його відкинуло на 40 метрів уздовж дороги, а «Мерседес» влетів у дерево.

Після того олігарх пересів у «Лексус», який супроводжував його, а охоронець залишився на місці події. 43-річний Андрій Борщ узяв провину на себе — він має інвалідність, і такий статус передбачає пом’якшення покарання. Сам мільйонер за кілька днів після аварії втік до Швейцарії, де, очевидно, переховується досі, а експертиза встановила, що ДНК з подушки безпеки автомобіля львівського бізнесмена належить не тій особі, яку видають за водія. 

Сам мільйонер за кілька днів після аварії втік до Швейцарії, де, очевидно, переховується досі.

Днями суд задовільнив клопотання Генпрокуратури і надав дозвіл на затримання Петра Димінського та доставку його до суду для обрання запобіжного заходу — тримання під вартою.

У поліції повідомили, що підозру олігархові вже вручено — документи 7 грудня надіслали на всі відомі слідству адреси. Наразі тривають заходи із встановлення його місцезнаходження та виклику до слідчих.

Ірина ПАСІЧНИК

Telegram Channel