Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Заховали фото.  Вгадайте чиє?

Волинь-нова

Заховали фото. Вгадайте чиє?

Дійдете до відповіді — усміхнетеся і відчуватимете гордість

Гарбуз із секретом» — 8 (2018)

Це крутий чувак. Багато зробив для нас — «освітив храмом світла й науки», сам нашого роду, закоханий у нашу землю, хоча з’явився на світ і пішов у засвіти не в Україні. Де саме — тут може підказати Олександр Абраменко. Точніше, його деякі дії після останнього стрибка у Пхьончхані, про що говорили всі…

Е, але не радійте передчасно. Бо тут ще треба згадати про святого Андрія. І святого Георга. І святого Патрика, звісно. Коли їхній спільний знак було спущено, на його місце на цій землі урочисто підняли той предмет, що символізує дві головні стихії природи і людського буття — вогонь і воду. Останньої довкола — більш ніж треба… І там часто можна спробувати себе в ролі того, біля кого, як співається в пісні, займався релаксацією святий Андрій.

Саме ця територія, під знаком вогню і води, й асоціюється з чоловіком, якого ви маєте розгадати. Допомогти вам тут можуть наші сусіди. Не стільки білоруси, росіяни, турки, румуни, молдавани, угорці, словаки, поляки, як американці, аргентинці і чилійці.

Відповіді на попередні завдання — в наступному номері «Цікавої газети на вихідні».

Чию світлину ми заховали у гарбузі?

Слово–відповідь треба надіслати до 3 березня тільки у вигляді sms–повідомлення на номери: 0501354776 і 0672829775 (наприклад, «Відро», «Три яблука»).

Увага: з одного номера можна відправляти лише одне sms! Цей номер і братиме участь у жеребкуванні при розіграші призових 200 гривень, якщо правильних відповідей буде більше двох.

А ще спеціальний приз — 150 гривень — отримає той, хто в листі на поштову адресу (43 025, Луцьк, просп. Волі, 13) чи електронну ([email protected]) найяскравіше опише, як шукав чи шукали правильну відповідь.

Відповіді на попередні завдання — в наступному номері «Цікавої газети на вихідні». До зустрічі!

Telegram Channel