Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Потрібні гроші?  Альфа–Банк Україна та Укрсоцбанк  видадуть готівку за 59 хвилин!

«Ми цінуємо ваш час».

Фото ap.alfabank.com.ua.

Потрібні гроші? Альфа–Банк Україна та Укрсоцбанк видадуть готівку за 59 хвилин!

Уперше в Україні два банки — Альфа–Банк Україна та Укрсоцбанк — пропонують клієнтам унікальну можливість: лише за 59 хвилин отримати у кредит готівкові кошти без застави й поручителів. Плюс важливий бонус: якщо банк запізниться хоча б на хвилину, отримаєте знижку 10% від відсоткової ставки

У кого з нас не виникала ситуація, коли терміново потрібні гроші, а позичити немає в кого? Адже не завжди готівка у необхідній сумі є у родичів чи знайомих, а комерційні установи зазвичай, щоб видати навіть невелику позику, вимагають чималу кількість документів, неабиякої вартості заставу й на додачу — поручителів, які б готові були стати гарантами повернення грошей у банк. А найголовніше — такі установи, хоч і приймуть рішення про те, щоб надати кредит, видадуть кошти в кращому разі через кілька годин, а то й через кілька днів після оформлення всіх документів.

Альфа–Банк Україна та Укрсоцбанк — лідери не тільки на ринку споживчого кредитування в нашій країні, а й у підвищенні довірливих відносин між банком і клієнтом. Зокрема, такий підхід лежав в основі впровадження програми кредитування за 59 хвилин.

Банки спростили до мінімуму кількість документів, які необхідні для отримання позики, зокрема на суму до 50 тисяч гривень. Потрібно мати із собою лише паспорт громадянина України (оригінал) і довідку про присвоєння ідентифікаційного номера (ІПН). Довідка не обов’язкова, якщо в паспорт внесені дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків.

У клієнтів банків є можливість за 59 хвилин отримати до 500 тисяч гривень готівкою без застави й поручителів! Виплачувати кредит можна впродовж 48 місяців. А окрім цього, якщо виникне можливість дострокового погашення, зможете це зробити без штрафних санкцій. Разом із оформленням кредиту отримаєте банківську картку Gold у подарунок, надсучасний інтернет–банкінг, SMS–нагадування про терміни сплати.

За словами представників банку, весь процес видачі позики готівкою — від моменту заведення заявки до моменту зарахування коштів на картковий рахунок клієнта — вдалося скоротити до мінімальних 59 хвилин завдяки кардинальній оптимізації внутрішніх процесів та дистанційному прийняттю рішень.

Треба мати на увазі, що до початку заповнення заявки клієнт повинен надати банку необхідну й повну інформацію та відповідні документи для отримання кредиту.

— Найцінніше для сучасних клієнтів — це їхній час. Тому ми робимо все, щоб людині не доводилося його марнувати чеканням. Ми настільки удосконалили внутрішні процеси, що скоротили до мінімуму час одержання необхідної клієнту суми позики. Більше того, ми готові знизити для тих, хто бере кредит, ставку, якщо з якоїсь причини не вклалися у 59 хвилин. Я впевнений, що скоро це стане новим бенчмарком на ринку, а поки що — приємно знову бути першими, — сказав директор із розвитку роздрібних продуктів Альфа–Банку Україна та Укрсоцбанку Олексій Пузняк.

Отримати кредит готівкою за 59 хвилин можна в усіх відділеннях Альфа–Банку Україна та Укрсоцбанку, зокрема й у тих, які працюють на території Волинської області.

Продумано й те, як можна швидко й без проблем розраховуватися з банком за взяту позику. Зручне, миттєве, безкоштовне погашення кредиту забезпечить інтернет–банкінг my.alfabank.com.ua та мобільний додаток Alfa–Mobile Ukraine з картки будь–якого банку, сервіс «Альфа–погашення» ap.alfabank.com.ua. Також це можна зробити через банкомати з функцією внесення готівки об’єднаної мережі Альфа–Банку Україна та Укрсоцбанку, у термінальних мережах: iBox, EasyPay, TYME, City24/Банк24.

Із 5 лютого по 30 квітня 2018 року клієнти Альфа–Банку Україна та Укрсоцбанку, які оформлять кредит із послугою «Свій кредит» або «Моментальні гроші», можуть перевірити зручність оперативної видачі позики.

Альфа–Банк Україна та Укрсоцбанк — універсальні банки з приватним міжнародним капіталом і перевіреною часом надійністю. Уже понад 25 років ці фінансові установи надають повний спектр сучасних банківських послуг фізичним і юридичним особам, підтримують клієнтів з усіх фінансових питань і в будь–яких життєвих ситуаціях.

ПАТ «Альфа–Банк». Ліцензія НБУ № 61 від 05.10.2011 р. Усі види банківських послуг.

ПАТ «Укрсоцбанк». Ліцензія НБУ № 5 від 05.10.2011 р. Усі види банківських послуг.

Ольга СОРОКА.

Telegram Channel