Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Пасхальне вітання голови Волинського обласного об’єднання церков євангельських християн-баптистів єпископа Ярослава ТРОЦЯ

Волинь-нова

Пасхальне вітання голови Волинського обласного об’єднання церков євангельських християн-баптистів єпископа Ярослава ТРОЦЯ

Шановні волиняни, улюблені в Господі брати та сестри! Сердечно вітаю вас із величним і радісним святом Пасхи — воскресінням нашого Спасителя і Господа Ісуса Христа! Христос воскрес!

«Благословенний Бог і Отець Господа нашого Ісуса Христа, що великою Своєю милістю відродив нас до живої надії через воскресіння з мертвих Ісуса Христа» (1 Пет. 1:3).

Нехай ця велична подія сповнює наші серця надією, зігріває наші домівки любов’ю, надихає нас до натхненного служіння Богові та нашому народові!

Щиросердечно бажаю, щоб воскреслий Христос подавав нам сил духовних і фізичних долати життєві труднощі та випробування, бути разом із Ним переможцями над гріхом і смертю та увійти до Його вічного небесного Царства!

Нехай наше життя і служіння буде яскравим свідченням того, що Христос воістину воскрес! «...знаючи, що Христос, воскреснувши з мертвих, уже більш не вмирає, смерть над Ним не панує вже більше! Бо що вмер Він, то один раз умер для гріха, а що живе, то для Бога живе. Так само ж і ви вважайте себе за мертвих для гріха й за живих для Бога в Христі Ісусі, Господі нашім» (Рим. 6:9-11).

 

Telegram Channel