Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Сергій Піддубний взяв усю провину на себе

Фото amsport.com.ua.

Сергій Піддубний взяв усю провину на себе

Рідні стіни не допомогли «Кардиналу–Рівне» — команда двічі поступилася «Титану» із Покровського, тому рахунок у серії став 1:3 і до півфіналу пройшов клуб із Дніпропетровщини

Екстра–ліга. Плей–оф. 1/4 фіналу:

Матч №1. «Титан» (Покровське) — МФК «Кардинал–Рівне» (Рівне) — 5:4 (по ходу матчу рівняни поступались 0:3, потім вели 4:3, але врешті програли).

Матч № 2. «Титан» (Покровське) — МФК «Кардинал–Рівне» (Рівне) — 0:3.

Матч № 3. «Кардинал–Рівне» (Рівне) — «Титан» (Покровське) — 1:3.

Матч №4. «Кардинал–Рівне» (Рівне) — «Титан» (Покровське) — 0:4.

Рахунок у серії — 1:3.

Після програного недільного поєдинку, який виявився для рівнян останнім у сезоні, головний тренер «Кардинала» Сергій Піддубний (на фото) дав відвертий коментар офіційному сайту клубу cardinal–rivne.com.

— Вважаю, що всі поєдинки серії провели нарівні із суперником. Сьогодні ми переважали «Титан» за кількістю створених гольових моментів. Суперників виручав воротар. Очевидно, що нам не вистачило фізичних кондицій. Не зуміли переламати хід гри, коли треба було відігруватися… Поразка — моя провина. Всю відповідальність за результат беру на себе, — заявив Піддубний.

— Що скажете про сезон загалом?

— Сподівання були значно більшими. Кінцівка сезону нам відверто не вдалася. Не змогли зіграти в оптимальному складі…

Можу сказати, що мені ще раніше хотілося гримнути дверима.

Провалили виступ у Кубку України, провалили чемпіонат. Хоча в обох турнірах суперники були нам під силу. Важко коментувати. Жодних емоцій нема.

— Яким бачите майбутнє: команди і своє?

 — Якщо відверто, то мені ще раніше хотілося гримнути дверима. Не буду зараз розповідати про причини… Але вирішив це все перетерпіти. Що буде далі — зараз сказати не можу. Для нас сезон завершився. Вочевидь, далі буде зустріч із керівництвом клубу, де все і вирішиться. Хочу лише зазначити, що команду точно потрібно зберегти. Бо Рівне заслуговує на футзал рівня Екстра–ліги. Поки що ми продовжимо тренуватися. У такому режимі працюватимемо щонайменше наступний місяць.

Петро ПАС.

Telegram Channel