Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Ось вона – ​найчарівніша жінка світу (Відео)

Мені подобається, що наше сприйняття краси перевернулося догори дриґом.

Волинь-нова

Ось вона – ​найчарівніша жінка світу (Відео)

Популярний американський журнал «People» щорічно випускає спецномер «Найкрасивіші»

У 2018-му найвродливішою жінкою у світі стала 38-літня співачка Пінк (P!nk). Разом зі своїми дітьми — ​шестирічною донькою Віллоу Сейдж та однорічним сином Джеймсоном Муном (на фото)— ​вона прикрасила обкладинку видання і дала невелике інтерв’ю.

«Красивим можна бути і зовні, і внутрішньо, з різними відтінками». Фото People.
«Красивим можна бути і зовні, і внутрішньо, з різними відтінками». Фото People.

 Однією зі своїх кращих якостей Пінк вважає відмінне почуття гумору. Також співачка зазначає, що «зараз люди стали оцінювати інших за те, ким вони є, а не як вони виглядають зовні — ​і це прекрасно». «Мені подобається, що наше сприйняття краси перевернулося догори дриґом, — ​говорить Пінк. — ​Красивим можна бути і зовні, і внутрішньо, з різними відтінками. Краса — ​вона в тому, якою ви її бачите для себе».

Також в інтерв’ю жінка розповіла про те, що значить бути батьками: «Проблема виховання дітей полягає в тому, що ви ніколи не можете передбачити: спрацює те, що ви робите, чи ні. Часом мене повністю вибиває з колії ситуація, коли в моїй голові вирішення проблеми виглядає ідеально, але донька дивиться на мене з подивом».

Зараз люди стали оцінювати інших за те, ким вони є, а не як вони виглядають зовні – і це  прекрасно.

Незважаючи на те, що Пінк вважає власне дитинство щасливим, усе ж зізнається, що її батьки постійно працювали, а свій час вона проводила переважно з братом. Тож, ставши матір’ю, акторка намагається виробити іншу модель спілкування батьків із дітьми — ​бути більш прив’язаними одне до одного. Пінк вважає, що найголовніше у вихованні — аби діти завжди знали, що можуть на вас розраховувати, коли це необхідно.

До речі. Американській співачці, авторці пісень і акторці Pink (недавно псевдонім стилізовано під P!nk, справжнє ім’я – Аліша Бет Мур) – 38 років. Вона стала популярною на початку 2000-го після випуску альбому «Cant’t Take Me Номе». Вегетаріанка.

 

Telegram Channel