Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 23 — 29 квітня

Овен.
Ви можете з головою поринути в сімейні або ділові справи, а для своїх будете з труднощами  знаходити час,  що породить роздратування та конфліктні ситуації. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

Телець.
Будьте особливо обережні з інформацією, втримуйтеся  від злослів’я та пліток. На лояльність людей, яких ви не занадто добре знаєте,  розраховувати не варто. Сприятливий день — четвер, несприятливий  — п’ятниця.

Близнюки.
Гарний час для побудови нових планів, які досить  швидко реалізуються та принесуть прибуток. Прислухайтеся до порад коханої людини, вона буде  говорити щиро, від душі. Відкрийте в собі нові таланти.  Сприятливий день — вівторок, несприятливий  — четвер.

Рак.
У вас з’явиться шанс для успішної самореалізації на  роботі. Вам зроблять вигідну пропозицію.  Повне взаєморозуміння буде у вас  із близькими людьми.  Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

Лев.
Досить напружений період, але й багатообіцяючий.  На вашому шляху можуть постати колишні страхи або почуття провини.  Сприятливий день — середа, несприятливий  — понеділок.

Діва.
Варто переглянути систему пріоритетів. Деякі не  найважливіші обов’язки ви безболісно можете перекласти на плечі інших, щоб звільнити необхідні вам час і сили.  Сприятливий день — вівторок, несприятливий  — п’ятниця.

Терези.
Обсяг роботи може збільшитися, настає спекотна пора.  Постарайтеся стежити за своєю мовою й  добре обмірковуйте те, що маєте сказати.  Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

Скорпіон.
Кар’єра та світське життя будуть блискучими, як  ніколи. Тягар непотрібних зобов’язань спаде з ваших плечей. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

Стрілець.
На вас очікуватиме розчарування в діловій сфері, але ви зможете розраховувати на моральну підтримку друзів. Сприятливий день —  ​п’ятниця, несприятливий — ​середа.

Козеріг.
На роботі знадобиться все ваше самовладання, щоб  зберігати спокій і не боятися змін. Від вас будуть чекати  ініціативи й дій.  Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

Водолій.
Нехай ваша скромність обмежиться тим, що ви не  будете занадто багато говорити про свої досягнення.  Вірте своїм почуттям — не настільки важливим виявиться результат, як ваше бажання досягти мети.  Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

Риби.
Робота загрожує поглинути більшу частину вашого часу.  Вам доведеться розриватися між професійними обов’язками й домашніми  проблемами. Сприятливий день — середа, несприятливий  — понеділок.

Telegram Channel