Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Як позбавитися пухирів на п’ятках

Волинь-нова

Як позбавитися пухирів на п’ятках

Усім відомо, яких незручностей вони завдають. Пропонуємо кілька засобів, що сприятимуть швидкому загоєнню та полегшать больові відчуття

1. Солона вода

Щоб пухир краще загоювався, занурте стопу або уражену зону в теплу воду з великою кількістю солі. Такі ванночки знешкодять бактерії, які можуть спричинити розвиток інфекцій.

2. Сода харчова

Візьміть 200 мл води, додайте 20 грамів харчової соди й 40 мл перекису водню. Все добре перемішайте. За допомогою ватного диска наносьте розчин на постраждалі ділянки, доки він не закінчиться. Якщо цю процедуру повторити двічі, то наступного дня пухирів майже не буде.

Щоб запобігти натиранню, треба наклеїти пластир або підкласти ватний диск.

3. Алое

Завдяки своїй здатності пришвидшувати загоєння ран він є одним із натуральних засобів, які найчастіше рекомендують використовувати. Потрібно розрізати листок алое вздовж і впоперек та нанести сік безпосередньо на уражену зону.

4. Календула

Мазь календули або інші засоби, до яких ця рослина входить як основний компонент, чудово підходять для лікування пухирів. Її також рекомендують використовувати для швидшого загоєння ран, оскільки календула стимулює відновлення шкіри та сприяє виробленню колагену.

5. Вазелін

Якщо у вас з’явився пухир і ви маєте цей засіб удома, нанесіть його. Ви неодмінно помітите покращення. Але він липкий, тому ліпше використовувати його вночі, щоб уникнути незручностей.

6. Кукурудзяне борошно та мед

Візьміть по 1 столовій ложці борошна та меду і розітріть до консистенції пасти. Після цього нанесіть суміш на уражену зону. Це запобігатиме розвитку інфекції.

7. Паста з моркви

Завдяки своїм властивостям цей коренеплід дуже добре підходить для догляду за шкірою.

Натріть моркву. Після цього зробіть із неї пасту та нанесіть на пухирі. Залиште засіб приблизно на 15 хвилин, а потім змийте.

Профілактика

Рекомендують наклеїти пластир або підкласти ватний диск, щоб запобігти натиранню.

 

 

Telegram Channel