Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Часник не тільки із салом добрий

Волинь-нова

Часник не тільки із салом добрий

Він допомагає людям із кардіологічними патологіями, порушеннями серцево-судинної системи, використовується для запобігання онкозахворювань, убиває хвороботворні бактерії, має протизастудну дію

Часникове молоко

Його застосовують для нормалізації артеріального тиску. До речі, дослідження довели, що термічна обробка не зменшує цілющих властивостей цього еліксиру здоров’я. На літр молока знадобиться п’ять головок часнику.Зубочки не потрібно чистити, достатньо тільки помити. У ємність із молоком кладемо часник і варимо 15–20 хвилин, залишаємо, поки вистигне, проціджуємо й п’ємо по півсклянки двічі на день. Курс лікування — ​2–3 місяці.

Часникова олія

Такий засіб зніме спазми судин головного мозку, зменшить задишку, його використовують для профілактики склерозу. Розтовкти головку часнику середнього розміру. Перекласти цю «кашку» у скляну тару, залити склянкою нерафінованої соняшникової олії, перемішати й поставити в нижнє відділення холодильника. Наступного дня ліки вже готові: вичавлюємо 1 чайну ложку лимонного соку, додаємо до нього чайну ложку часникової олії й приймаємо тричі на день за 30  хвилин до їди. Курс оздоровлення — ​від 1 до 3 місяців.

Telegram Channel