Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Запахло грішми:  уже й Олег Винник з Іво Бобулом пруться в президенти…

А вони хоча б уявляють, яка нелегка ця робота?

Колаж «Волинь-нова».

Запахло грішми: уже й Олег Винник з Іво Бобулом пруться в президенти…

Соціологи запевняють — високий рейтинг Святослава Вакарчука та Володимира Зеленського (їм довіряє третина виборців) свідчить, що наші громадяни потребують нових лідерів

Іво Бобул заявив, що братиме участь у наступних президентських виборах. Артист каже, що вже має команду професіоналів, здатних вивести країну з кризи, а наразі збирає фінанси. «Гроші потрібні в першу чергу. А народ підтримає, я в цьому навіть не сумніваюся», — впевнений артист. Про президентські амбіції заговорив і Олег Винник. «Якби я був мільярдером і мої статки перевершували бюджет країни, я пішов би у президенти і зробив би її щасливою», — заявив народний улюбленець.

Якби я був мільярдером і мої статки перевершували бюджет країни, я пішов би у президенти і зробив би її щасливою.

А от політолог Володимир Фесенко зазначає, що напередодні виборів діючий глава держави Петро Порошенко опинився у складній ситуації. Виходом із неї може стати підтримка Святослава Вакарчука. У Порошенка немає ні спадкоємця, ні наступника, на якого варто поставити. Хоча можна зробити нестандартний крок і підтримати лідера «Океану Ельзи», щоб не перемогли Тимошенко або Гриценко. А потім опосередковано впливати на діяльність Святослава», — пояснив політолог.

Telegram Channel