Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Тепер на нарах сидітиме довго

Волинь-нова

Тепер на нарах сидітиме довго

Минулої суботи о 23–й годині до поліції міста Рівне надійшло повідомлення, що в одній із квартир на вулиці Дубенській померла людина

Відділ комунікації поліції Рівненської області інформує: прибувши на місце події, правоохоронці виявили, що квартира зачинена, однак з вулиці було видно відчинене вікно та увімкнене світло. На підмогу викликали працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій Рівненщини. Рятувальники відчинили двері.

На шиї загиблої був помітний слід від мотузки.

Під час огляду помешкання оперативники виявили тіло жінки, якій на вигляд 35–40 років. На шиї загиблої був помітний слід від мотузки. У кімнаті навпроти у стані алкогольного сп’яніння перебував 26–річний рівнянин, який проживає у зазначеній квартирі. За попередньою інформацією, у ході конфлікту, який виник під час розпивання спиртних напоїв, молодик кілька разів ударив свою жертву, потім задушив її мотузкою.

Він раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочину, передбаченого статтею 128 Кримінального кодексу України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Олена ВОЛИНЕЦЬ.

Telegram Channel