Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Рівненщина: коротко про головне

Волинь-нова

Рівненщина: коротко про головне

Найрезонансніші події в житті краю одним абзацом

Поліцейські близько 4 місяців добували криптовалюту в робочому кабінеті Головного управління Нацполіції в Рівненській області. Викрили їх колеги з департаменту внутрішньої безпеки. Обладнання наразі вилучили та наклали арешт. Суд установив, що посадові особи відділу зв’язку та комунікації зловживали своїм службовим становищем, діяли всупереч інтересам служби та завдали істотної шкоди правоохоронним органам.

 

24-річний строковик із Рівненщини Валерій Чучкалов присягнув на вірність державі й відразу освідчився коханій. Солдат попросив руки й серця у своєї дівчини в навчальному центрі Збройних сил України «Десна» на Чернігівщині. Весілля відбудеться через півроку, під час основної 10-денної відпустки військовослужбовця.

 

Рівненським зоопарком тепер можна прогулятися «онлайн». Завдяки старанням знаменитого рівненського фотографа Сергія Гупаленка, на віртуальну екскурсію сюди легко можуть «потрапити» мешканці будь-якого куточка планети.

 

Двоє рівнян — Марина Хромих й Андрій Тадай збираються перепливти Босфор. Вони стартують з азіатського берега Стамбула та фінішують на території Європи. Це відстань завдовжки 6,5 км. 30-й ювілейний заплив, організований Національним олімпійським комітетом Туреччини, відбудеться 22 липня під девізом «Спорт для всіх».

 

Один мільйон гривень виграв у лотерею житель Острога, який закреслив три лінії в одному ігровому полі з двома пільговими підковками. Гравець став 290 щасливчиком на лічильнику мільйонерів «Лото-Забава», одинадцятим у цьому році та першим героєм-переможцем, який виграв свій мільйон за новими правилами. Щасливий білет придбано в кіоску «Преса», що на вулиці Незалежності.

 

Учитель із Володимирця Михайло Гайдиш вирішив підтримати цьогорічних випускників, які складають своє перше ЗНО, і зняв для них відеоролик. Педагог показав «типового» школяра, який протягом року знаходить безліч причин, щоб не готуватися до тестування. Спочатку він шукає того, хто «все розв’яже», потім – приміряє на себе військову форму, а перед випробовуванням читає молитву «Отче наш». Зрозумівши, що тестів не склав, шукає в «Google» роботу в Польщі на...

10 років.

Telegram Channel