Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Через 15 років кулі знайшли того, хто застрелив і закопав свою дружину

Під личиною депутата ховався нелюд...

Фото anticor.com.ua.

Через 15 років кулі знайшли того, хто застрелив і закопав свою дружину

Цими днями чи не всі ЗМІ облетіла інформація про вбивство депутата Черкаської обласної ради від «Батьківщини», екс-заступника черкаського міського голови Анатолія Бондаренка — Сергія Гури. Проте політикою тут  і не пахне…

Виявляється, Сергій Гура почав… бандитську «кар’єру» в 1990-х роках. Зокрема, тоді він мав прізвисько «Гурентій» та був водієм кримінального авторитета «Торпеди». Про це повідомляє «Еспресо.TV» із посиланням на власні джерела.
У 2009 році Гура став членом Партії регіонів, а вже через місяць його було обрано головою Чигиринського районного осередку партії.
До «Батьківщини» чоловік приєднався 2015-го, вже через рік його призначили заступником черкаського міського голови Анатолія Бондаренка, а згодом обрали членом виконкому.
Проте ниточка, яка могла привести до нинішнього резонансного вбивства, тягнеться ще у 2003 рік. Тоді в один із вечорів Сергій Гура зателефонував своєму найближчому помічникові та водієві Миколі Гончару, прохаючи відвезти дружину до нічного клубу. Коли останній прибув до будинку депутата, то побачив, як він із жінкою спускаються сходами.

Наступного дня вбивця згадав, що в кишені дружини залишився мобільник, через що він наказав водію відкопати її та забрати телефон, що той і зробив….

Проте Сергій Гура раптово дістав пістолет Макарова та вистрілив дружині в потилицю. Шокованому Гончару депутат пояснив, що «вона забагато знала». Разом чоловіки поїхали ховати тіло. Під час їхньої «подорожі» з багажника почали лунати крики, тож Гура ще раз вистрілив жінці в голову.
Тіло відвезли до лісосмуги, що на околиці села Леськи, де зарили на глибині близько метра. Втім наступного дня вбивця згадав, що в кишені дружини залишився мобільник, через що наказав водію відкопати її та забрати телефон, що той і зробив…
Стосунки між двома чоловіками розвивалися достатньо стрімко: спочатку Гончар став водієм та охоронцем депутата, потім — ​другом і кумом. А вже згодом Гура поділився з товаришем своїм бізнесом.
Проте між партнерами з невідомих причин виник конфлікт. 24 травня Микола Гончар поклав край дружбі, прийшовши до офісу громадської організації, де перебував Сергій Гура. Спочатку чоловіки спілкувалися, але потім розмова перетворилася на сварку, під час якої Гончар кілька разів вистрелив у депутата, після чого забарикадувався в цьому приміщенні.
Гура від вогнепальних поранень загинув, а Гончара затримали правоохоронці. Зараз він перебуває під цілодобовим озброєним конвоєм у лікарні.
Затриманий уже почав давати свідчення щодо кримінального минулого депутата, зокрема і стосовно вбивства дружини. Вже зараз правоохоронці ексгумували тіло вбитої жінки, хоча раніше вважали, що вона просто зникла. Сам Гура розповідав правоохоронцям, що дружина його покинула і повернулася до Росії, де народилася.

Лія ЛІС

Telegram Channel