Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Я обіцяв померти у 96 років, станцювавши на могилі Путіна»

Ви уявляєте реакцію кремлівського агента, який побачив живого Аркадія Бабченка, і мав про це доповісти Путіну: «Шеф, всё пропало!»?

Фото tsn.ua.

«Я обіцяв померти у 96 років, станцювавши на могилі Путіна»

Найрезонансніші події в житті країни та світу очима наших журналістів

Застрелений журналіст «воскрес» під час брифінгу

Убивство Аркадія Бабченка планували на фінал Ліги чемпіонів

Україна була шокована новиною про смерть від рук путінського кілера 29 травня у Києві відомого опозиційного російського журналіста. «Такої сильної ненависті я не відчувала давно», — ​зізналась у перші години після страшної звістки віце–спікер Верховної Ради Ірина Геращенко. Схожі емоції того вечора переповнювали багатьох.

Але не минуло й доби, як українці плакали вже від радості. Виявилось, що «вбивство» Аркадія Бабченка було… інсценоване українськими спецслужбами, і насправді він живий та здоровий! Росіяни дійсно хотіли його вбити, але про їхні плани дізналася Служба безпеки України і гібридному агресорові підготувала гібридну відповідь — ​фальшиве вбивство, в яке повірили всі. Це зробили для того, аби «краще задокументувати» замовників злочину — ​російські спецслужби.

На брифінгу голова Служби безпеки України Василь Грицак повідомив, що для організації вбивства Кремль завербував громадянина України Г. Той, своєю чергою, доручив виконання злочину знайомому, який брав участь в АТО. За це запропонував кілеру 30 тисяч доларів. Сам Г. отримав від росіян платню у сумі 10 тисяч доларів. Убивство журналіста мало бути одним із 30–ти, які Кремль планував в Україні.

Аркадій Бабченко, який теж вийшов на брифінг, попросив вибачення в усіх за те, що змусив пережити «все це». Окремо перепросив свою дружину. Він сказав, що вбивство, ймовірно, планувалось під фінал Ліги чемпіонів, але, як міг, затягував час: «То ногу зламав, яку не ламав насправді, то нібито поїхав кудись», — ​розповів Аркадій.

До речі, журналіст Родіон Шовковичний порятунок Бабченка вважає щасливим збігом обставин. За його словами, боєць АТО, якому запропонували вчинити злочин, сам прийшов в СБУ і все розповів, погодившись на інсценування.

Організатора вбивства співробітники СБУ затримали. Однак Бабченку все одно нададуть охорону. «Навряд чи Москва заспокоїться, тому доручив надати Аркадієві та його родині охорону», — ​розпорядився Президент Петро Порошенко.

 

 

 

 Слово — зброя!

Аркадій БАБЧЕНКО,
російський журналіст, якого вважали загиблим унаслідок замаху 29 травня, нагадав, що обіцяв станцювати на могилі російського президента Володимира Путіна:

Хрін там. Не дочекаються. Я обіцяв померти у 96 років, станцювавши на могилі Путіна і зробивши селфі на танку «Абрамс» на Тверській (у Москві. — ​Ред.) Я постараюся це зробити. Мабуть, доля така, воскресати кожні чотири роки. Господи, як же вмирати набридло.

 

 

 

 «Щоб ти і твої діти згинули від раку»   — ​сльозам воротаря «Ліверпуля» повірили не всі

24–річний німецький голкіпер англійської футбольної команди Лоріс Каріус (на фото) ще довго буде приходити до тями після фінального матчу Ліги чемпіонів у Києві, в якому його команда поступилась мадридському «Реалу» — ​3:1

Не дивно, адже два м’ячі потрапили у сітку воріт «Ліверпуля» через явні ляпи Каріуса. Після фінального свистка воротар розплакався і пішов просити вибачення у своїх уболівальників. Судячи з оплесків, його підтримали, але не всі. Бо коли Каріус повернувся додому, то і він, і навіть його родина отримали через соціальні мережі сотні повідомлень із погрозами. Чого тільки не бажали — ​навіть, щоб він і його діти померли від раку. Тамтешня поліція заявила, що серйозно ставиться до таких погроз і уважно їх відстежує.

Тим часом сам Лоріс Каріус зізнався, що й досі не може заспокоїтися і фактично не спить. «Я знову і знову програю моменти в голові. Я нескінченно прошу вибачення у партнерів по команді, фанатів і всіх причетних. Я знаю, що все зіпсував двома помилками і підвів вас усіх», — ​написав Каріус на сторінці в соцмережі. Не включили його і до складу національної збірної Німеччини на Чемпіонат світу–2018.

 

 

 

 Абрамович тепер   — ​найбагатший громадянин Ізраїлю

Тамтешня преса пише, що російський мільярдер на приватному літаку навідався до Землі Обітованої для оформлення документів і пробув там три години

Він відкрив рахунок у банку, оформив медичну страховку і полетів назад. «ВВС» пише, що джерела в уряді Ізраїлю підтвердили: Абрамович отримав ізраїльський паспорт відповідно до закону про повернення, який дає змогу євреям набувати громадянства.

51–річний Роман Абрамович (на фото) — ​російський мільярдер, колишній губернатор Чукотського автономного округу. Його статки «Форбс» оцінює майже в 11 мільярдів доларів (за іншими даними — ​12,5 мільярда). Але якщо в Росії Абрамович посідав лише 11–ту сходинку серед багатіїв, то в Ізраїлі він став першим. Кажуть, набуття нового громадянства пов’язано з тим, що йому не продовжили візу у Британії, вимагаючи пояснити походження своїх статків. Ізраїльтян це не цікавить: гроші для них не пахнуть.

 

 

Наших медиків–заробітчан звинуватили в летальних випадках

Віце–маршалок сейму Польщі від радикальної партії Kukiz’15 Станіслав Тишка в ефірі телеканалу TVN24 заявив, що в польських лікарнях помирає більше людей через працевлаштування «менш кваліфікованих медичних працівників з України»

Заяву високопосадовця посольство нашої країни в Польщі назвало наклепницькою та ксенофобською. «Такий вчинок є не гідним політика, який займає високу посаду в сеймі Республіки Польща», — ​наголосило українське представництво. Посольство від імені всіх наших громадян, які працюють в сусідній країні, вимагає вибачень від віце–маршалка Станіслава Тишки. Також дипломати повідомили, що в 2017 році дозвіл на роботу в польських медичних закладах отримали лише 297 працівників з України, в тому числі 16 лікарів і лише три медичні сестри та акушерки.

 

 

 

 54–річна екс–дружина Сталлоне  — ​вагітна!

Актриса з Данії Брігітта Нільсен, відома тим, що вона — ​екс–дружина зірки голлівудських бойовиків, — оголосила, що знову чекає дитину

Своє фото з уже чималим животиком Брігітта розмістила в Instagram (на світлині). «Родина збільшується», — ​лаконічно підписала акторка. «Щасливий час. Позитивні флюїди», — ​додала вона під наступним знімком.

Нільсен із 2006 року заміжня за італійським телепродюсером Маттіа Дессі. Йому 39. Для Брігітти це п’ятий шлюб (Cталлоне був її чоловіком № 2). В актриси вже є четверо синів: 34–річний Джуліан, 28–річний Кілліан, 25–річний Дуглас і 23–річний Рауль. Нагадаємо, Нільсен знялася в таких картинах, як «Руда Соня», «Роккі 4», «Поліцейський із Беверлі–Хіллз 2», «Кобра».

Telegram Channel