Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 4 –10 червня

ОВЕН. Ваші зусилля будуть винагороджені, а ідеї почнуть приносити чудові плоди. А от вдома вас можуть недооцінювати, але це не привід для зневіри. Проведіть вихідні в дружній компанії. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

ТЕЛЕЦЬ. Вибрати можна щось одне: спокій або боротьбу за власний авторитет. Вам доведеться робити більше, ніж цього б хотілося. Якщо колегам знадобиться ваша допомога, не відмовляйте. Сприятливий день — середа, несприятливий — вівторок.

БЛИЗНЮКИ. Ви будете схильні поринати в мрії. Однак не упустіть шанс. Але перш ніж кидатися у вир рішучих дій, варто підготувати базу. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — субота.

РАК. Усе гарне прийде до вас саме, навпаки, зайвою суєтою ви можете злякати удачу. Настає час позитивних змін. Якнайбільше уваги необхідно приділити родині та будинку. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

ЛЕВ. Не розпорошуйте сил, поставте собі конкретну мету. Не вдасться уникнути серйозної розмови з начальством. Вам доведеться відстоювати свою позицію. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

ДІВА. Нарешті вирішиться багато гнітючих для вас проблем. Будьте відкриті та уважні до навколишніх. На вихідні краще не призначати побачення, ви будете схильні до неуважності й ревнощів. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

ТЕРЕЗИ. Якщо зацікавлені в кар’єрному рості, є сенс звернутися до своїх заступників. Ваші спокій і миролюбство згладять усі гострі моменти, що виникають на роботі. Небажано вирішувати будь–які фінансові питання, це може привести до непорозуміння й розбіжностей. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

СКОРПІОН. Дозвольте диву увійти до вашого життя — більше від вас нічого не вимагається. Здоров’я вас порадує. Ви будете сповнені енергії й віри в себе, тому впораєтеся з будь–якою роботою та заслужите премію й похвалу начальства. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

СТРІЛЕЦЬ. Ваша інтуїція повинна підказати вам, де ховається ключ від проблеми. Ви проведете тиждень у пошуках додаткового заробітку. Не занадто розслабляйтеся, доля знайде спосіб вас здивувати. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п’ятниця.

КОЗЕРІГ. Не намагайтеся боротися з обставинами. Просто пливіть за течією, тому що це — найкраще вирішення складних обставин. Не плануйте довгострокових справ, пов’язаних з нерухомістю. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — четвер.

ВОДОЛІЙ. Вам доведеться значно обмежити коло спілкування, інакше ви втомитеся від людей. Доведеться говорити колегам не занадто приємні речі, але це краще, ніж брехати. Вихідні порадують приємними сюрпризами. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

РИБИ. Період може бути досить успішним, якщо не будете занадто наполегливими й поквапливими. Ви відчуєте підйом сил, підвищиться ваша працездатність. Важливо рухатися вперед. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

Telegram Channel