Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
П’ять правил щасливого подружнього життя

Волинь-нова

П’ять правил щасливого подружнього життя

Згадайте свою останню сварку. Через що вона виникла? Через скинуте в коридорі брудне взуття, неприкриту каструлю? Дивно, які дрібниці можуть зруйнувати ваше подружнє щастя. Хай навіть не надовго, лише на вечір. Але щоб жити з коханим чи коханою у згоді, треба пам’ятати кілька правил

Не прискіпуйтеся до дрібниць. Дуже часто за цим приховується глибоке почуття образи: ти розкидаєш речі, тому не поважаєш моєї праці. Не попереджаєш про пізнє повернення — отже, тобі начхати на те, що я переживаю.

Постарайтеся нейтралізувати справжні причини незадоволення: навчіться не звертати уваги на безлад, не сидіть, склавши руки в очікуванні чоловіка вечорами. Навпаки, вигадайте для себе систему винагород: якщо він не зателефонує, підіть у магазин, купіть собі нову річ, або на дискотеку, чи до подруги.

Довіряйте своєму чоловікові. Якщо він каже, що подарував секретарці квіти, бо вона відзначає день народження, значить, так було насправді. І не треба його підозрювати у зраді, шпигувати, влаштовувати сцени ревнощів.

Не заважайте своїй половинці, коли працює. Кар’єра для чоловіка — святе. Зрештою, усі його старання повернуться сторицею. І знову ж таки — це все для вас.

Не критикуйте. Чоловіки — самолюбці і краще сприймають відверті лестощі, ніж критику. Своїм невдоволенням і бурчанням ви заставляєте обранця захищатися, обстоювати свої амбіції.

Не ображайтеся, якщо він виявляє вам мало знаків уваги. Чоловіки вважають, що їхня відданість, постійність і зарплата, котру вони регулярно приносять додому, важливіші від букетика квітів, які за кілька днів зів’януть, або подарованого вам одягу. Не будеш же пояснювати, що для жінки такі дрібниці дуже важливі.

Telegram Channel