Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«А що вам іще потрібно  в житті, крім забезпеченості та сексу?»

Фото senderosalalma.com.

«А що вам іще потрібно в житті, крім забезпеченості та сексу?»

Відповідь на це запитання змушує аплодувати стоячи!

 

 

«Натрапила на теренах мережі на таку претензію одного мужчинки: «Жіночки, а що вам іще потрібно в житті, крім забезпеченості та сексу?» Що ж, закидайте мене камінням, але відповім чесно, чого мені не вистачає

Любий мій, я прагну стабільності. Бути впевненою в тобі та в завтрашньому дні поруч із тобою. Не просто відчувати, що ти мене любиш, хочу це бачити у всіх вчинках, у твоїх планах на майбутнє, де я не на другому місці, бодай тобі!

Я хочу знати: коли захворію — ти не будеш нервувати і махати ручками, а мені допомагатимеш. Хочу бути впевненою, що зі спокійною душею можу відпустити тебе в будь–яку точку планети і не переживати, що там є інші жінки.

Мені потрібна від тебе конкретика, не треба морочити мені голову, я не буду чекати, коли ти дозрієш, переживеш третю кризу, виплатиш кредит (чи які ще там у тебе відмазки), щоб не йти в страшне місце під назвою рагс.

Мені не потрібне визнання твоїх друзів, любов твоєї мами, схвалення твоєї собаки.

Я не пояснюватиму дітям, що тато в нас нерішучий і всього боїться, що в нього знову депресія, яка лікується униканням своєї сім’ї, і його треба поїти пивком у гаражі з такими ж депресивними дружками.

Не хочу оглянутися й усвідомити, що витратила свій час даремно. Мені не потрібне визнання твоїх друзів, любов твоєї мами, схвалення твоєї собаки. Мені всього лише не вистачає в тобі чоловіка, і річ тут не в забезпеченості й не в сексі.

Якщо ти боягуз і не можеш бути відповідальним, то нехай у тебе і 25 см, нехай цілий статок — у твій бік навіть не гляну. Мені чоловік потрібен, а не гаманець із сантиметрами.

Це все — можете закидати мене помідорами».

А ви як думаєте? Чекаємо ваших відгуків на поштову адресу (43 025, Луцьк, просп. Волі, 13) чи електронну ([email protected]).

Ганна Сєдая.
kluber.com.ua.

Telegram Channel