Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Що віщують зорі

А ви довіряєте гороскопам?

Фото з відкритих джерел.

Що віщують зорі

Гороскоп на 8 – 14 квітня

ОВЕН. Обстановка в професійній сфері надзвичайно вдала для активних дій і досягнення кар’єрних висот. Але постарайтеся ставити перед собою реальні цілі. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

ТЕЛЕЦЬ. Постарайтеся вирішувати посильні для вас завдання, не перенапружуйтеся й не беріть на себе всю відповідальність. Небажано приймати швидкі рішення про зміну роботи або інші кар’єрні зміни. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

БЛИЗНЮКИ. Ви будете займатися саме тим, чого прагнете, і спілкуватися з людьми, які вам приємні. Робота може зайняти левову частину вашого часу, але буде успішною й прибутковою. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

РАК. Практичність і витриманість — ось якості, які приведуть вас до успіху. Ви можете познайомитися з людиною, яка зіграє важливу роль у вашій кар’єрі. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.

ЛЕВ. Самокритичність і вимогливість до себе й до навколишніх дадуть змогу творити дива в плані роботи. У вихідні буде можливість скористатися гарним шансом, щоб змінити особисте життя. Тільки не втрачайте голови і нічим не жертвуйте. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

ДІВА. Вам може здатися, що ви заплуталися в ситуації, яка створилася. Вам необхідні спокій і тиша для розуміння, що робити далі. Імовірне просування по службі. Пам’ятайте, свій світ багато в чому ви створюєте самі. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

ТЕРЕЗИ. Гострі життєві моменти згладяться. Професійні справи почнуть просуватися завдяки підтримці партнерів. Проте ваші відкритість і добросердя можуть вам же й нашкодити. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п’ятниця.

СКОРПІОН. Ситуація, яка склалася, буде сприяти усуненню непорозумінь і зміцненню вашого авторитету. Ви зможете успішно завершити важливі справи й отримати прибуток. У вихідні на вас чекають зустрічі з друзями. Сприятливий день — середа, несприятливий — п’ятниця.

СТРІЛЕЦЬ. Неминучі зміни як у режимі роботи, так і в способі життя, але вони будуть на краще. Будьте добрішими та привітнішими, так ви зможете повернути свою любов і налагодити сімейне життя. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

КОЗЕРІГ. Імовірні ділові зустрічі, які будуть конструктивними та відкриють гарні перспективи. Бажано нікого не посвячувати у ваші плани. Варто побоюватися конкурентів, особливо в особистому житті. Сприятливий день — четвер, несприятливий — середа.

ВОДОЛІЙ. У неформальній обстановці можна буде вирішити досить значні ділові проблеми. Перед вами можуть відкритися нові можливості. Не афішуйте своїх планів і удача буде на вашій стороні. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п’ятниця.

РИБИ. Заради досягнення мети вам доведеться пожертвувати вільним часом і своїми планами. У вас буде можливість проявити свій талант. Справи краще вести чесно й відкрито: тільки в такий спосіб ви зможете уникнути проблем. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — субота.

Telegram Channel