Курси НБУ $ 39.62 € 42.75
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 10 — 16 червня

ОВЕН. Час переоцінки цінностей. Намагайтеся розглядати справи з погляду далекої перспективи, не зациклюйтеся на дрібницях. У планах на вихідні можливі зміни. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — субота.

ТЕЛЕЦЬ. Вдалий період для нових справ, відмовтеся від стереотипів і поглядів, які заважають просуватися вперед. У вихідні відчуєте задоволення від досягнутого. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п’ятниця.

БЛИЗНЮКИ. Перед вами можуть відкритися навіть найскладніші та практично нездоланні вершини. Відчуєте, що кохані та бажані, одержите масу позитивних емоцій. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

РАК. Ловіть мить удачі і постарайтеся її втримати. У кар’єрі настає важливий період, тож працюйте з усіх сил, але оперуйте тільки перевіреними фактами. У вихідні чекають гармонія та розуміння. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

ЛЕВ. Імовірні конфлікти в колективі. Стримуйте емоції, від вашої врівноваженості багато залежить. Не давайте обіцянок, які важко буде виконати. Це стосується і роботи, й особистого життя. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

ДІВА. Дійте рішуче і швидко, але не беріть на себе відповідальність, краще порадьтеся з начальством. У вихідні бажано зайнятися домашніми справами, що нагромадилися. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

ТЕРЕЗИ. Сплануйте справи, які необхідно зробити, це допоможе не витрачати час даремно. Постарайтеся контролювати свої емоції, не доводьте суперечки та розбіжності в поглядах до конфліктної ситуації. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.

СКОРПІОН. Матимете шанс завершити чимало важливих справ, реалізувати мрії. Непослідовна поведінка близьких людей викличе у вас здивування, постарайтеся зрозуміти і допомогти їм. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п’ятниця.

СТРІЛЕЦЬ. Вам може бути доручене складне, але й почесне завдання. Дійте відразу, не витрачаючи часу на сумніви. Удача буде супроводжувати вас, і ніщо не перешкодить успішно завершити почату справу. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

КОЗЕРІГ. Постарайтеся не звалювати на свої плечі чужих проблем. Можлива гостра боротьба з конкурентами. Не плануйте у вихідні далеких поїздок, проведіть час вдома, відпочиньте. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

ВОДОЛІЙ. Доведеться неабияк потрудитися, справи просуватимуться повільно й важко. Проаналізуйте свої недоліки і постарайтеся їх виправити — так зможете уникнути неприємностей. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

РИБИ. Очікують зміни в професійній сфері, кар’єрний ріст, але ймовірні конфлікти з колегами. Ваші плани проходитимуть перевірку на життєздатність. У вихідні близькі порадують своїми успіхами. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel