Курси НБУ $ 39.68 € 42.83
У Хмельницькому 92 пари близнят і двійнят вийшли на парад

Свято було і в дітей, і у мам.

Фото hm.oblast.online.

У Хмельницькому 92 пари близнят і двійнят вийшли на парад

А це означає, що було вдвічі більше усмішок, позитиву та гарних вражень

Такий парад у місті вже восьмий. Його організовує управління молоді та спорту Хмельницької міської ради. Щороку участь у заході бере все більше дітей. Цьогоріч пройти центральною вулицею міста — ​Проскурівською — ​30 травня виявили бажання 92 пари братиків та сестричок, а також 3 трійні. Наймолодшим близнюкам, які були у візочках, ще не виповнилося року, найстаршим із запрошених пар — ​20.
За повідомленням сайту Хмельницької міської ради, колона близнят та двійнят почала рух від ТЦ «Дитячий світ». На чолі урочистої ходи карбував крок народний колектив мажореток «Альфа» під супровід муніципального естрадно-духового оркестру.

На майданчику поблизу кінотеатру імені Шевченка на всіх дітей, які завітали на свято, чекало багато конкурсів, розваг, приємних подарунків і солодощів. Словом, усе те, що любить малеча.

На майданчику поблизу кінотеатру імені Шевченка на всіх дітей, які завітали на свято, чекало багато конкурсів, розваг, приємних подарунків і солодощів. Словом, усе те, що любить малеча. Учасників параду привітала заступник міського голови Галина Мельник.
Дітей розважали аніматори: близнюки Іван та Андрій Капітанчуки, багаторазові учасники параду близнят у Хмельницькому та столичного — «Твінс дей», які були казковими ведмедями на святі.
Нагадаємо, у 2016 році в цьому обласному центрі встановлений рекорд за кількістю учасників: тоді у заході взяли участь 88 пар близнюків.
За даними міського перинатального центру, від початку 2019- го у Хмельницькому народилося 22 двійнят.
Марина ЛУГОВА


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel