Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
«Дякуємо кожному,  хто прихистив  знедолену дитину»

Щастя мати родину

sotka.life

«Дякуємо кожному, хто прихистив знедолену дитину»

У Ківерцівській районній державній адміністрації відбулася зустріч із прийомними батьками, батьками–вихователями, опікунами, піклувальниками, які виховують дітей–сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, організована службою у справах дітей у рамках заходів, приурочених до Дня дитини

У районі 8 прийомних сімей та 1 будинок сімейного типу, в яких на вихованні 19 статусних дітей, з них двоє повнолітніх. Щомісячна виплата державних соціальних допомог вищеназваним родинам — понад 100 тисяч гривень. Під час зустрічі були розглянуті правові, соціальні, психологічні аспекти виховання дітей та надані фахові рекомендації. Особливу увагу приділено питанням захисту житлових та майнових прав дітей, оздоровлення, підготовки їх до самостійного життя, зокрема і щодо підвищення рівня фінансового забезпечення дітей–сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, шляхом відкриття на кожну з них депозиту і накопичення на ньому коштів.

Звертаючись до прийомних батьків, перший заступник голови Ківерцівської райдержадміністрації Юліан Таранчук наголосив на великій їхній відповідальності у вихованні цих дітей, подякував за їхню нелегку щоденну працю, побажав здоров’я та миру всім сім’ям.

— Ми дякуємо кожній людині, яка, переймаючись майбутнім знедоленої малечі, робить усе, щоб діти–сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, отримали люблячих батьків чи відновили стосунки зі своїми рідними.

-- Ми дякуємо всім тим, хто розуміє глибину проблеми сирітства та її наслідки і бере на себе відповідальність за її вирішення. Ви дали кожній дитині, яка зростає у вашій сім’ї, найважливіше — щастя мати родину. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов та душевне тепло. Низький Вам уклін та найщиріші слова поваги, — зазначив представник влади.

— Ми дякуємо кожній людині, яка, переймаючись майбутнім знедоленої малечі, робить усе, щоб діти–сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, отримали люблячих батьків чи відновили стосунки зі своїми рідними.

Ірина ПАСІЧНИК.

Telegram Channel