Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Якби не рятувальники, була б біда

Отакої!

Фото: rv.dsns.gov.ua

Якби не рятувальники, була б біда

Минулого понеділка на екстрену лінію 101 надійшло повідомлення, що на Рівненщині у місті Березне у провулку Садовому місцевий житель упав у восьмиметровий колодязь із холодною водою і не може самостійно вибратися

На виклик одразу було направлено чергове відділення бійців 9–ї державної пожежно–рятувальної частини Березного. Працівник ДСНС за допомогою мотузки спустився до потерпілого та обв’язав його нею. Рятувальники, котрі були на поверхні, витягнули 64–літнього чоловіка і передали бригаді швидкої медичної допомоги. Його було госпіталізовано до лікарні.

Працівник ДСНС за допомогою мотузки спустився до потерпілого та обв’язав його нею. Рятувальники, котрі були на поверхні, витягнули 64–літнього чоловіка і передали бригаді швидкої медичної допомоги. Його було госпіталізовано до лікарні.

А в селищі Клевань, за повідомленням прес–служби відомства, рятувальникам довелося витягувати коня, який упав у силосну яму в приватному господарстві. Ветеринар, який оглянув домашню тварину після прикрої пригоди, серйозних ушкоджень у неї не виявив.

Олена ВОЛИНЕЦЬ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel