Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Новий прокурор Волині приїхав із Прикарпаття

Фото Олександра ПІЛЮКА.

Новий прокурор Волині приїхав із Прикарпаття

Щоб познайомити керівника з підлеглими, до Луцька завітав заступник Генпрокурора, головний військовий прокурор Віктор Чумак

Тарас Безрукий (на фото), який очолив наглядове відомство, вже знайомий волинянам. У 2012 році він керував слідчим відділом прокуратури нашої області. Крім того, займав різні посади у відповідній структурі на Івано–Франківщині та у Генпрокуратурі.

«Правила дуже прості, але їх потрібно виконувати: ніхто ніяких хабарів наверх не носить, справ не зливає, з центру жодних вказівок щодо цього не надходить», — наголосив столичний гість.

Представляючи нового керівника, Віктор Чумак розповів, що переатестація співробітників Генпрокуратури майже завершилася, на черзі — регіональні підрозділи. «Правила дуже прості, але їх потрібно виконувати: ніхто ніяких хабарів наверх не носить, справ не зливає, з центру жодних вказівок щодо цього не надходить», — наголосив столичний гість.

Новий прокурор області Тарас Безрукий висловив упевненість, що більшість його підлеглих — порядні люди, які готові працювати чесно та результативно.

Леонід ОЛІЙНИК.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel