Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Що нам віщують зорі

Волинь-нова

Що нам віщують зорі

Гороскоп на 13 — 19 січня

ОВЕН. Усе складається якнайкраще. Далекі подорожі будуть успішними. Не займайтеся дріб’язковими справами, близькі вас у всьому підтримають. У вихідні можете розслабитися в компанії друзів. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

ТЕЛЕЦЬ. Вирішуючи назрілі проблеми, проявіть холоднокровність і рішучість в діях. На вас чекає удача в подорожах. Обов’язково відвідайте батьків або хоча б зателефонуйте їм. Вихідні проведіть з дітьми на природі. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

БЛИЗНЮКИ. Доведеться швидко реагувати на зміну обстановки. Труднощі можуть вивести вас із рівноваги, не розслабляйтеся. У вихідні можливі цікаві знайомства. Сприятливий день — четвер, несприятливий — середа.

РАК. Вдалий час для реалізації творчої енергії. Мистецтво компромісів дасть змогу добитися підтримки від начальства. Вихідні не дадуть можливості розслабитися, тож доведеться проявити всю вашу силу волі. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

ЛЕВ. Ви неповторні — успіх у коханні забезпечений! Натхнення допоможе створити чудові мистецькі речі. Але щоб домогтися більшого, треба добре попрацювати. У вихідні є шанс помиритися з тими, з ким давно у сварці. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

ДІВА. Домашні попросять допомоги у вирішенні проблем. Постарайтеся виправдати їхню довіру. На роботі не соромтеся виявляти індивідуальність. Вихідні варто провести у спокійній обстановці. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — субота.

ТЕРЕЗИ. На вас чекає багато спілкування — вразьте своїм красномовством! Гарний час для самоосвіти. Неробство протипоказане. Не варто з’ясовувати стосунки з батьками. Вихідні проведіть творчо. Сприятливий день — четвер, несприятливий — середа.

У вихідні влаштуйте вечірку.

СКОРПІОН. Сміливіше розширюйте сферу діяльності, відкривайте нові перспективи. Можлива поїздка до далеких родичів. Будьте коректні в спілкуванні — невинний жарт може спровокувати скандал. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — субота.

СТРІЛЕЦЬ. Постарайтеся не розмінюватися на дрібниці. Забудьте про практичність — подаруйте близьким людям дорогі подарунки. Незабаром можете одержати премії та інші несподівані доходи. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

КОЗЕРІГ. Варто зайнятися собою. Прислухайтеся до інтуїції, робіть те, що вам хочеться. Будуйте плани й починайте діяти. У вихідні постарайтеся придбати що–небудь екстравагантне. Сприятливий день — четвер, несприятливий — п’ятниця.

ВОДОЛІЙ. На вас чекають приємні зміни — зараз гарний час для авантюрних проєктів. Ви можете відчути апатію та втому, але не турбуйтеся — успіх не за горами. Вихідні присвятіть особистим справам. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — понеділок.

РИБИ. Проявіть себе: зараз час реалізувати амбіції. Головне — цілеспрямованість і бійцівські якості. Задумайтеся про нову роботу. Можна зробити рішучий крок — ви не пошкодуєте. У вихідні влаштуйте вечірку. Сприятливий день — четвер, несприятливий — субота.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel