Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 3 — 9 лютого

ОВЕН. Ваші сили й уміння та здібності будуть повною мірою затребувані. Але ви, схоже, занадто погрузли в дрібницях, щоб це помітити. Стримуйте себе, коли потягне на подвиги й авантюри. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

ТЕЛЕЦЬ. Вам доведеться міняти стиль взаємин із близькими або колегами. Постарайтеся не допускати агресії та негативу, перемикайте увагу свого оточення на приємні думки. Сприятливий день — субота, несприятливий — середа.

БЛИЗНЮКИ. Напружена робота може вас утомити, але чудові фінансові перспективи того варті. Спробуйте викроїти час для відпочинку. У вихідні багато проблем вирішаться, а любов окрилить. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — четвер.

РАК. Тиждень виявиться вдалим, навіть мінімальні зусилля принесуть істотні результати. Доведеться рятувати ситуацію неординарними вчинками, а у вихідні — розбиратися з проблемами друзів. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

ЛЕВ. Період підходить для нових справ. Єдине, що може затьмарити його, — це запізнення й непорозуміння, тому розраховуйте час «із запасом». А в розмовах не зловживайте гострими висловами. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

ДІВА. Вдалий час для примирення з ворогами. Не витрачайте сил на порожню балаканину. Бажання почнуть виконуватися, якщо вони не надто фантастичні. У вихідні зберігайте холоднокровність. Сприятливий день — четвер, несприятливий — вівторок.

ТЕРЕЗИ. Зорі віщують успіх у професійній сфері, бізнесі. Обсяг роботи вас не злякає. Можуть засмутити лише результати, але ви надто самокритичні. Відчувши напругу в колективі, краще промовчати, ніж з’ясовувати стосунки. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — середа.

СКОРПІОН. Період реалізації багатьох починань, енергійності, активності. Все це принесе чималий заробіток. Спрямовуйте енергію в потрібне русло — і вам усе легко вдаватиметься. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

СТРІЛЕЦЬ. З’являться нові сили для досягнення поставлених цілей, очікує значне просування у справах. Поїздки й зустрічі не принесуть бажаних результатів, краще присвятити цей час роботі. У вихідні остерігайтеся конфліктів. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

КОЗЕРІГ. Багато залежатиме від вашої цілеспрямованості. Якщо ви прагнете досягти успіху, то вам слід визначитися з принципами, чітко з’ясувати, чого ви хочете і на яких умовах. У вихідні не забувайте про родину. Сприятливий день — середа, несприятливий — понеділок.

ВОДОЛІЙ. Не тупцюйте на місці — рухайтеся вперед. Зумієте продемонструвати професіоналізм і свою незамінність. Вихідні подарують радість спілкування з друзями та однодумцями. Сприятливий день — четвер, несприятливий — середа.

РИБИ. Фортуна на вашому боці, цей тиждень буде менш напруженим, з’явиться вільний час і можливість відпочити й розважитися. Дивіться на життя реалістично і не занижуйте самооцінку. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — понеділок.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel