Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 22 — 28 червня

ОВЕН. У цілому спокійний і благополучний період, але розслаблятися не варто. Активність принесе справжній успіх. Занурення в роботу стане відмінним рецептом від поганого настрою. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — четвер.

ТЕЛЕЦЬ. Вас можуть випробовувати на міцність. Результат ситуації, яка виникла на роботі, буде залежати тільки від вас. Сприятливі поїздки, ділові візити й походи в гості. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п’ятниця.

БЛИЗНЮКИ. Ви зараз можете гори звернути і втілити свої найсміливіші мрії. Більше впевненості в собі! Використовуючи свою чарівність і дипломатію, досягнете поставленої мети й одержите значний прибуток. Сприятливий день — середа, несприятливий — вівторок.

РАК. Проявляйте ініціативу в професійних справах, не чекаючи, поки все найскладніше дістанеться іншим. Будьте напоготові. Можливо, надійде дуже приваблива пропозиція нової роботи. В особистому житті все буде добре. Сприятливий день — четвер, несприятливий — п’ятниця.

ЛЕВ. Зайва розважливість робить вас занадто обережною людиною. Може, варто послабити контроль? Будьте готові вирішувати чужі проблеми. Настає сприятливий час для самовдосконалення. Бажано не починати нічого нового. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

ДІВА. Можливі корисні й конструктивні зустрічі зі старими партнерами по бізнесу та друзями. Середина тижня буде заповнена приємними клопотами. Від вашого емоційного стану залежатиме настрій близьких людей. Вихідні проведіть за містом. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

ТЕРЕЗИ. Вдалий час для зміни роботи. Не прагніть осягнути неосяжне, тому що бажання переробити одночасно велику кількість справ може привести до перевтоми та нервових зривів. У вихідні поспілкуйтеся з друзями. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

СКОРПІОН. Удача буде прихильною до вас — швидко і легко вирішите складні професійні питання. Чекайте на солідний прибуток. Ваш авторитет росте повільно, але неспинно. Вихідні проведіть з коханою людиною. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — субота.

СТРІЛЕЦЬ. Бажано не зупинятися на досягнутому. Прислухайтеся до порад рідних, вони знають, як зробити краще, і мають потрібний досвід. Намагайтеся не сперечатися з начальством. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — четвер.

КОЗЕРІГ. Можна зітхнути з полегшенням — усе стає на свої місця і справи налагоджуються. Можливо, вам доведеться зробити якийсь вибір. Потрібно стримувати емоції й не давати волю гніву та роздратуванню. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — середа.

ВОДОЛІЙ. Вам знадобляться такі якості, як дипломатичність і вміння аналізувати вчинки інших. Проявляйте наполегливість при відстоюванні своїх інтересів. У вихідні не звалюйте на свої плечі зайвого. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

РИБИ. На перший план вийдуть особисті справи. Питання, пов’язані з родиною, можуть зайняти увесь ваш час. У діловій сфері сприятливі нові довгострокові проєкти. Розширення кола знайомств принесе нові можливості. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel